Urmărește emisiunea live


Protest în Piaţa Victoriei, împotriva Guvernului: "Nu cedăm, rezistăm"

Protest - imagine simbol
Protest - imagine simbol

Câteva zeci de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei, pentru a protesta împotriva actualei guvernări şi a "asaltului împotriva justiţiei", potrivit afirmaţiilor celor prezenţi.

Protestatarii au strigat sloganuri precum: "Romania, trezeşte-te", "Afară cu mafia din statul român", "Nu cedăm, rezistăm" şi au cântat Imnul golanilor şi au fluturat steaguri tricolore.

Protestul a fost anunţat pe pagina de facebook "Baricada Tv" sub denumirea "Nu uităm, nu iertăm, nu vă lăsăm să ucideţi democraţia". De asemenea, în Piaţa Victoriei s-au adunat duminică după-amiază circa 100 de persoane pentru a protesta împotriva referendumului pentru familie.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia MozaiQ, susţinătoare a drepturilor comunităţii LGBT, sub sloganul "Iubirea nu se votează". Cei prezenţi au arătat că nu sunt de acord cu organizarea unui referendum "pentru restricţionarea dreptului unei minorităţi" şi au spus că dacă doi oameni se iubesc, ar trebui să se poată căsători, indiferent dacă sunt de acelaşi sex.

Protestul a durat circa doua ore şi nu au fost semnalate incidente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel