Protest în Iaşi înainte de alegeri - Foto

Zeci de oameni protestează la Iași. 

Aceștia sunt angajații Operei Naționale Române și se află în a treizecea zi de protest. Ei cer demisia managerului ONRI, Beatrice Rancea. Liderul sindicatului artiștilor Operei Naționale Române Iași (ONRI), Marius Aftaragaci: "Protestăm pentru că abuzurile doamnei Rancea, managerul ONRI s-au multiplicat în ultimul timp începând de la reorganizarea postului de contabil şef care a survenit doamnei Alina Ghiorgiu nu a vrut să mai semneze nişte achiziţii ilegale. Postul Ralucăi Zaharia din juriul corului a fost desfiinţat pe scuză că nu există în organigramă.

Managerul Rancea a scăpat de oameni prin nişte tertipuri. În presa naţională nu s-a vorbit de lucrurile grave de aici, de natură administrativă şi politică. Nu s-a difuzat nimic. Nici când a fost vorba despre subiectul coronavirusului nu s-a discutat nicăieri, mai ales despre ce a făcut managerul Rancea", transmite Bzi.

2. -imagine fara descriere- (2_16445800.jpeg)

"Ministrul ar fi putut să o demită pe Rancea, dar este peste puterea lui probabil. Se pare că nu a fost lăsat să se întâmple ceea ce era normal. L-am aşteptat până şi pe premierul Ludovic Orban şi i-am înmânat plicul prin care i-am expus problemele ONRI. Rancea a fost primită în PNL în momentul în care erau toate aceste probleme şi i se permit în continuare aceste chestiuni. Nu pot explica acest aspect.

 

3. -imagine fara descriere- (3_62477500.jpeg)

Nu am fi ajuns aici dacă doamna ar fi învăţat din propriile greşeli, ar fi recunoscut şi şi-ar fi îndreptat greşelile. I-am dat o şansă, am mers pe ceea ce spunea dumneaei, însă s-au întâmplat aceleaşi lucruri în continuare, s-au multiplicat, accelerat şi din păcate protestăm de 30 de zile. Toţi oamenii pe care i-a avut alături au plecat. Asta spune foarte multe. După aceste alegeri dacă va mai rămâne în funcţie, nu ar fi corect”, a declarat Marius Aftaragaci, liderul angajaților ONRI.

 

 

 

 

4. -imagine fara descriere- (4_25565100.jpeg)

 

5. -imagine fara descriere- (5_57118500.jpeg)

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.201
YesMy