PROTEST în faţa Palatului Parlamentului

Protest în faţa Palatului Parlamentului, acolo unde urmează să se dea un vot pe noua lege privind carantina şi izolarea.

Protest în faţa Palatului Parlamentului. Mai multe persoane s-au strâns în apropierea Casei Poporului pentru a protesta împotriva noii legi privind carantina şi izolarea. Potrivit România TV, oamenii au încercat să afişeze şi bannere în care protestează împotriva noilor măsuri care se doreşte a fi luate de către autorităţi, astfel încât să se poată aplica în continuare măsura izolării sau a carantinării persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Ei îşi manifestă nemulţumirea faţă de intenţia autorităţilor de a reinstitui carantina şi izolarea.

Reamimtim că a ajuns în Parlament proiectul de Lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic. Potrivit art. 1, modificat de către PSD, legea reglementează unele măsuri necesare în domeniul sănătăţii publice cu caracter temporar, în situaţii de risc epidemiologie şi biologic pentru prevenirea introducerii şi limitarea răspândirii bolilor infectocontagioase pe teritoriul naţional. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel