Urmărește emisiunea live


Protest PNL, în Camera Deputaților. Valeriu Zgonea, iritat de ce făcea Cristina Pocora

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a reacționat, miercuri, în ședința de plen a Camerei, iritat că purtătorul de cuvânt al grupului deputaților liberali, Cristina Pocora, a făcut o "confuzie". 

Câțiva deputaţii PNL şi-au pus, miercuri, în piept bonuri fiscale pentru a-şi arăta dezaprobarea faţă de refuzul premierului Victor Ponta de acum două zile de a răspunde întrebărilor unor jurnaliști, motivând că dă explicaţii doar reporterilor ai căror patroni îşi plătesc taxele şi impozitele. În plus, premierul a refuzat să comenteze și votul senatorilor social-democraţi împotriva arestării lui Dan Şova şi nici nu a dorit să spună dacă aceştia vor fi sancţionaţi.

"Acțiunea noastră este un gest simbolic, dar transmite următorul mesaj: "Am bon, deci pot să-l întreb pe Victor Ponta de ce el și PSD fac scut în fața justiției, de ce susțin superimunitatea, de ce de fiecare dată când se votează pentru ridicarea imunității unui parlamentar PSD, cei din arcul guvernamental aleg să facă scut în fața Justiției", le-a spus Cristina Pocora reporterilor.

Iritat de ce se întâmpla în ședința de plen, preşedintele Camerei, social democratul Valeriu Zgonea, i-a atras atenţia deputatei Cristina Pocora că încalcă regulamentul.

"Am să vă rog un pic frumos să ne oprim pentru că d-na deputat Cristina Pocora confundă plenul Camerei Deputaților cu locul în care se dau interviuri", a spus de la prezidiu Valeriu Zgonea.

PNL, mod inedit de a-i solicita lui Călin Popescu Tăriceanu demisia din fruntea Senatului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel