PROTEST împotriva construirii unei moschei în Bucureşti

Aproximativ 30 de persoane au participat miercuri la 'Marşul Creştinătăţii' organizat de Partidul România Unită, în semn de protest faţă de construirea unei moschei în Bucureşti şi primirii de imigranţi musulmani.

Protestatarii au pornit de la sediul PRU din bulevardul Nicolae Bălcescu, pe traseul Piaţa Romană - bulevardul Lascăr Catargiu - strada Buzeşti şi apoi s-au întors la punctul de plecare.

Conduşi de preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, manifestanţii au fluturat steaguri tricolore şi au afişat pancarte cu mesaje precum 'Fără moschee în România', 'Nu suntem vasalii lui Erdogan'.

'Clasa politică învechită şi coruptă a României nu are curajul să iniţieze un referendum pentru a-i întreba pe români dacă acceptă construcţia unei moschei uriaşe cu banii Turciei în Capitala ţării care s-a luptat cu Imperiul Otoman pentru obţinerea independenţei sau dacă sunt de acord cu strămutarea de populaţie musulmană pe teritoriul ţării, deşi Partidul România Unită a solicitat acest referendum în nenumărate rânduri', se arată într-un comunicat al PRU. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel