EXCLUSIV  PROTEST HoReCa: În familia mea, din 6 membri, 4 muncim în acest domeniu. E foarte, foarte grav și trist

Angajaţii din HoReCA au ieșit miercuri în Piața Victoriei din Capitală pentru a-și exprima nemulțumirile față de decizia autorităților de a închide în interior restaurantele şi cafenelele din București.

La Cluj-Napoca încă nu sunt închise restaurantele în interior, dar se întrevede aceeași decizie în viitorul apropiat. Acest fapt îi pune serios pe gânduri pe angajații din HoReCa.

Chef Bogdan Fărcaș din Cluj a vorbit, pentru DC News, despre situația gravă, care distruge munca și afacerea de o viață a angajaților HoReCa.

'Situația este foarte, foarte gravă! Dacă vom închide din nou, 70% din restaurante nu o să mai reziste! Și zeci de mii de oameni vor rămâne fără serviciu! Ce o sa facă toți acei oameni? Eu nu am nicio idee. De exemplu, în familia mea, din 6 membri, 4 muncim în HoReCa' a declarat chef Bogdan Fărcaș.

'Oare ce se va întâmpla dacă închidem din nou? Suntem oameni care facem asta de o viață, de 10-20-30 de ani. Ce să facem? Este foarte, foarte grav și trist dacă ajungem din nou să închidem restaurantul. Din păcate, multe soluții nu sunt. Probabil, vom încerca cu delivery și cu terasa cât ne mai permite vremea, adică pentru foarte puțin timp 'a spus chef Bogdan Fărcaș.

2. -imagine fara descriere- (protest-horeca-cluj-2_99304200.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel