Protest Franța. Daniel Zamfir: S-ar putea să se trezească românii ăia mulți. Va fi deranj mare

Rodica Mitu / 08 dec 2018 / 14:28 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Zamfir
Descriere foto: Daniel Zamfir

„Revolta oamenilor are o țintă definită: multinaționalele”, susține Daniel Zamfir.

„În Franța, protestele au ajuns la un nivel care practic scapă de sub control. Deja revolta oamenilor are o țintă definită: multinaționalele. Fără discuție, flagelul vremurilor pe care le trăim e ABUZUL DE PUTERE ECONOMICĂ pe care multinaționalele, în frunte cu băncile, îl practică.

Dacă ne gândim doar că în România multinaționalele au profituri duble, triple față de Franța, de exemplu, mă gândesc că dacă nu-și vor schimba urgent atitudinea, asta presupunând și intervenții legislative care să re-echilibreze raporturile cu consumatorii, s-ar putea să se trezească românii ăia mulți, alții decât sorosistii, și atunci chiar va fi deranj mare!”, a scris, sâmbătă după-amiază, Daniel Zamfir pe Facebook.

Protest în forță

Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene şi au împins înapoi cu scuturile mai mulţi protestatarei ce încercau să se apropie de Palatul Elysee de la Paris, sediul Preşedinţiei Franţei, informează The Associated Press.

Protestatarii au încercat iniţial să mărşăluiască pe bulevardul Champs-Elysees spre Palatul Elysee, însă au fost opriţi de forţele de ordine. În aceste condiţii, un grup de câteva sute de manifestanţi au pătruns pe străzile adiacente în încercarea de a evita de cordonul de poliţie, însă au fost de forţele de ordine cu gaze lacrimogene.

La această oră, protestul este în plină desfășurare.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84