EXCLUSIV  Protest diaspora. Cine le va da pupici femeilor din Piața Victoriei

Vlad Manolache / 10 aug 2018 / 14:04 Salveaza PDF Comentarii
PROTEST 12 MAI. Cristian Mihai Dide și Tudor Cârstoiu, la DCNEWS
PROTEST 12 MAI. Cristian Mihai Dide și Tudor Cârstoiu, la DCNEWS

Protestatarul Tudor Cârstoiu a transmis, într-un interviu acordat DCNews, care este oferta sa pentru cei care vor participa astăzi în Piața Victoriei.

Tudor Cârstoiu, unul dintre protestatarii nelipsiți din Piața Victoriei, a transmis un mesaj oamenilor pentru încurajarea participării la protestul de astăzi. Mai mult, a venit și cu o ofertă pentru doamne și domnișoare.

"Alegerea este a dumneavoastră"

"Zic varianta glumeață și apoi pe cea serioasă. Variantă glumeață este un pupic tuturor fetelor și femeilor prezente și o strângere de mână bărbaților din piață, așa să ne salutăm. Varianta serioasă este că suntem într-un moment istoric în România și s-ar putea ca de aceste eveniment să depindă viitorul nostru ca națiune. Acest eveniemt este un moment culminant, ca și o bătălie dacă ne gândim la 'Stăpânul Inelelor', adică este posibil ca de acest eveniment să depindă dacă România devine o țară refondatoare a Uniunii Europene sau dacă rămânem încă 50 de ani un județ sărac. Alegerea este a dumneavoastră", a declarat Tudor Cârstoiu.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28