Protest diaspora, 10 august. Ion Cristoiu: Două manipulări nespuse până acum. Ce n-a văzut nimeni

Protest diaspora, 10 august Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit, la TVR 1, în emisiunea ”România9”, două manipulări din Piața Victoriei, nespuse până acum. 

Protest diaspora, 10 august ”Nu era vorba că ei (n.r. românii din diaspora) vin din București? Era imaginea că ei vin cu mașinile, erau coloanele de mașini. Deja nouă ajunseseră la Viena. Erau fotografii cu români care veneau în mașini. Atenție, ei veneau special pentru asta, nu erau în București în concediu, se adunau din toată Europa, coloane, autostrăzi, ajungeau la vămi și erau întâmpinați de români. Vineri dimineață ei nu mai există. Eu mă așteptam să vină cu drone de la Digi și să-mi arate coloane de mașini. O sută de mii. DN1 trebuia să fie ocupat.

Pe la ora 16 dispare diaspora. O altă pregătire psihologică a mitingului: Jandarmii sunt garda lui Dragnea. Prin ce erau vineri jandarmii oamenii lui Dragnea? Până vineri au fost de o blândețe ieșită din comun, de unde și până unde vineri urmau să fie brutali? S-a creat o atmosferă anti jandarmi. Printr-o manipulare genială s-a creat în rândul jandarmilor atmosfera că se va întâmpla ceva. De regulă, conflictul vine când forța de ordine vine peste tine. Jandarmii stăteau liniștiți, dar ei se duceau, îi înjurau, le luau scutul.” a spus Ion Cristoiu la TVR 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel