Protest cu TOALETE în fața Ministerului de Interne. Cosmin Andreica: Fără apă, fără săpun, așa arată realitatea din teren

Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus

Protest inedit în fața Ministerului de Interne. Polițiștii au adus patru toalete în fața instituției.

Sindicatul Europol vrea astfel să atragă atenția asupra problemelor cu care se confruntă polițiștii din zona rurală care au toaleta în curte. 

„Avem un protest simbol. Am adus realitatea din țară la minister. Fără apă, fără săpun, așa arată realitatea din teren. Nimeni nu a făcut niciun demers să reducă numărul posturilor de poliție fără toaletă. Cum să se respecte măsurile de protecție recomandate în condițiile în care mii de colegi nu au apă curentă?! Nu mai spun de rușine când cineva întreabă unde este toaleta.

Acestea pot fi adevărate monumente ale reminiscențelor miliției. Noi am identificat sute de posturi care nu au avize sanitare, sunt fără respectarea normelor legale. Nimeni nu verifică. Noi așteptăm un răspuns din partea ministerului. Le vom lăsa aici toaletele astfel încât poate se uită pe geam să le vadă cum ne desfășurăm activitatea.”, a spus președintele Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, al RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel