Protest Cotroceni: Mălin Bot, intervenţie BRUTALĂ peste Live-ul România Tv

Mălin Bot, intervenţie BRUTALĂ peste Live-ul România Tv
Mălin Bot, intervenţie BRUTALĂ peste Live-ul România Tv

Sâmbătă seara, în timpul emisiunii de la ora 19.00 de pe România Tv, Mălin Bot a reuşit să intre peste reporterul care susţinea un material live de la Cotroceni.

"Protestul portocalelor" desfăşurat sâmbătă la Cotroceni a fost transmis de postul România Tv, care a avut mai multe intervenții LIVE ale reporterilor prezenți la palat.

După ora 19.00, în timpul emisiunii lui Ioan Korpos, care avea nu mai puţin de nouă invitaţi în studio, moderatorul a cerut legătura la Cotroceni cu reporterul de live, pentru a mai afla mersul protestului. După câteva secunde, în cadru a apărut Mălin Bot, prezent şi el la proteste.

"Ghiţă vino acasă, Ghiţă!" a fost mesajul repetat de Bot preţ de aproape 1 minut, timp în care reporterul România Tv încerca să ofere ultimele informații. "Protestatarul de serviciu" n-a încetat să-i adreseze chemări în ţară lui Sebastian Ghiţă, cel care deţine postul TV.

[citeste si]

Mălin Bot și Sandy Matei au venit la protestul anti-Portocală de la Palatul Cotroceni şi sunt acuzați că i-au provocat pe oamenii care ieșiseră în stradă. Spiritele s-au încins, iar Mălin Bot i-a luat la întrebări pe jandarmi.

La eveniment au fost prezenți, printre alții, Liviu Pleșoianu, deputat PSD și Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, avocata Laura Vicol, dar și cunoscutul pictor Paul Hitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel