PROTEST COTAR. 35.000 de transportatori, în stradă

Aproximativ 35.000 de transportatori de persoane vor protesta, miercuri, în Bucureşti şi în marile oraşe din ţară, împotriva pirateriei şi evaziunii fiscale.

Astfel, între orele 9:00 - 20:00, până la 5.000 de transportatori vor protesta în faţa Guvernului, iar alţi peste 30.000 în toate marile oraşe din ţară, precum Timişoara, Arad, Iaşi, Braşov, Bacău, Craiova sau Constanţa. 

Reprezentanţii COTAR susţin că acest fenomen nu se referă exclusiv la firma Uber, ci la toate afacerile neautorizate care se ascund în spatele unor platforme digitale. 

În România sunt peste 110.000 de transportatori, însemnând cei care fac transport în regim de taxi şi închiriere, precum şi cei care au investit în transporturile de persoane care au curse regulate. 

"Domnule prim-ministru, nu cerem bani, nu cerem facilităţi fiscale, cerem o simplă reglementare. A devenit deja penibilă situaţia în care ne puneţi, prin tăcerea domniei voastre! Dacă nici în urma protestului care se va desfăşura miercuri, 13 decembrie, nu se va schimba nimic în atitudinea Guvernului faţă de piraterie, evaziunea fiscală, frauda şi concurenţa neloială din transporturi, pe 20 decembrie 2017, din toată ţara se vor deplasa coloane de maşini către Bucureşti, pentru un miting în faţa Guvernului, în vederea respectării legislaţiei în vigoare", se arată într-un comunicat al Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel