PROTEST. Comisar șef Poliție, mesaj EXPLOZIV: Cine sunteți voi să ne judecați?

Fost şef IPJ, colonelul (r) Ion Marin, a transmis un mesaj devenit viral după ce în spațiul public au apărut critici la adresa Jandarmeriei Române. 

"Am motive sa fiu revoltat... Aud pe canalele media aservite ca efectivele MAI nu si-au facut datoria... Este sloganul "rateurilor" din politica... Cine sunteti voi sa va dati cu parerea despre noi ? Ati fost, macar o data in viata, pusi in situatia sa luati hotarari in fractiuni de secunda? Ati fost vreodata pusi in situatia sa uitati ca aveti persoane care va asteapta cu drag acasa in timp ce viata va atarna de un fir de par?

Cand dati "rateuri" in politica acuzati Politia si Jandarmeria ca nu-si fac datoria... V-ati intrebat vreodata ce s-ar intampla daca n-am fi noi ? Cand dati de dracul de ce nu va rugati la Biserica si veniti la noi ? Voi stiti ca avem oameni care tremura la gandul ca cineva le poate da o veste ca nu mai suntem? Cine sunteti voi sa ne judecati? Voi stiti cate sacrificii facem noi sa va fie viata linistita? Voi stiti de ce purtam la noi fografiile celor dragi? Voi stiti ca trebuie sa ne mintim copiii , amanand placerile copilariei lor ca sa ne facem datoria?

Ati acuzat si acuzati ca suntem corupti, ca suntem partasi cu infractorii si multe altele... Ca in orice padure, si la noi sunt uscaturi dar de ce uitati ca ne sacrificam tot ce e mai bun in viata sa va fie voua bine ? Nu cerem onoruri... Nu cerem piedestale pe care sa fim asezati... Nu cerem nimic altceva decat sa primin ceea ce dam...RESPECT! Noi nu suntem ai vostri... Suntem ai tuturor! Nu ne mai blamati! Dati-ne ce meritam... RESPECT ! Nu vrem altceva... Si veti primi, ca de obicei, liniste ! Si, sa nu uitati... Si noi suntem oameni !", a transmis Ion Marin.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel