Protest "Cod roșu la DNA". 200 de manifestanți la sediul Direcției Naționale Anticorupție

Aproximativ 200 de persoane s-au strâns duminică seara, în Piaţa Victoriei din Capitală, în cadrul unui protest intitulat "Cod roşu la DNA", ulterior, coloana de manifestanţi plecând în marş spre sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. 

Protestatarii au început să se adune în faţa Guvernului la ora 19.00, iar în jurul orei 20.30 au plecat în marş spre sediul DNA, pe traseul Piaţa Universităţii - Palatul Parlamentului - Ministerul Justiţiei - DNA, urmând să se reîntoarcă în Piaţa Victoriei. 

Circulaţia nu a fost întreruptă, o asemenea măsură neimpunându-se datorită numărului participanţilor, aceştia deplasându-se pe trotuar, în timp ce un cordon de jandarmi împiedică pătrunderea manifestanţilor pe carosabil. 

În timpul marşului, oamenii scandează "PSD, jos labele de pe justiţie", "PSD jos lăbuţa de pe Codruţa", "Eu strig. Tu taci. El fură", flutură steaguri tricolore şi afişează bannere cu sloganul "Corupţia ucide". 

Anterior, în Piaţa Victoriei, s-a cântat la tobe, s-au scandat mesaje antiguvernamentale şi s-au strâns semnături pentru demiterea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea şi a primarilor de sectoare, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel