Protest călugări, VIRAL pe internet (VIDEO)

Protest călugări
Protest călugări

Protest amuzant al călugărilor budiști din Japonia, pe Twitter. Totul a început când unul dintre ei a fost amendat de poliţişti, care i-au reproşat că veşmintele călugăreşti îi stânjenesc mişcările la condus.

Potrivit ziarului japonez Yomiuri Shimbun, un ofițer de poliție din prefectura Fukui a susținut că vestimentația călugărului - kimono lung – i-a afectat capacitatea de a conduce vehicule. El a fost obligat să plătească o amendă de 6.000 de yeni (aproximativ 55 de dolari).

Protest amuzant pe Twitter


Dar, în loc să plătească amenda, călugărul a început să posteze pe Twitter filmulețe cu mișcările pe care le poate face în haine călugărești.

VEZI ȘI Romica Jurca, mesaj pentru Busu: Un lucru este cert

Treptat, mai mulți călugări japonezi i-au urmat exemplul, postând filmuleţe care să demonstreze că pot face orice în kimonourile lor tradiţionale.

CITEȘTE ȘI Medic: În calitate de membru ALDE, încep cerându-mi scuze

Unul s-a filmat sărind coarda şi făcând o plecăciune umilă la sfârşit. Altul a jonglat cu două beţe, aruncându-le şi prinzându-le ba cu mâinile, ba cu picioarele. Unul a jonglat cu trei popice, iar altul şi-a demonstrat măiestria în mânuirea unei săbii cu laser.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel