EXCLUSIV  PROTEST Autostrada Moldova-Transilvania. Mesajul Corinei Crețu, comisar european-VIDEO

Zeci de şoferi au participat sâmbătă la un marș de protest pe traseul Iași-Târgu Neamț-Târgu Mureş, pentru a sensibiliza autorităţile să înceapă lucrările la autostrada dintre Moldova și Trasilvania.

Invitată la DC News Live, Corina Crețu, comisar european, a fost întrebată dacă a discutat cu ministrul Transporturilor despre autostrada care va lega Moldova de Transilvania.

"Punctul meu de vedere a fost următorul: cred că se poate, măcar simbolic, în anul 2018, să se înceapă lucrările pentru autostrada dintre Ardeal și Moldova, mai ales că lupta noastră cu autoritățile române este de a veni cu un plan alternativ. Adică pentru un euro pe care noi îl dăm, ar trebui programați trei pentru că în faza de implementare pot apărea tot felul de probleme", a zis Corina Crețu la interviurile DC News Live.

[citeste si]

"Cred că autostrada Ardeal - Moldova ar trebui să se înceapă pentru că odată începută, toate guvernele vor fi obligate să continue", a mai zis comisarul european.

Răspunsul integral îl găsiți mai jos:

Protestatarii cu pancarte au vrut să le transmită guvernanților că doresc urgentarea demersurilor pentru construcția autostrăzii Iași-Târgu Mureș, după ani întregi de amânări. Peste 4.000 de persoane au cerut și printr-o petiție online că Estul să fie legat de Vestul țării printr-o autostradă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel