EXCLUSIV  PROTEST Autostrada Moldova-Transilvania. Mesajul Corinei Crețu, comisar european-VIDEO

Scutaru Cristina / 11 sep 2017 / 13:25 Salveaza PDF Comentarii

Zeci de şoferi au participat sâmbătă la un marș de protest pe traseul Iași-Târgu Neamț-Târgu Mureş, pentru a sensibiliza autorităţile să înceapă lucrările la autostrada dintre Moldova și Trasilvania.

Invitată la DC News Live, Corina Crețu, comisar european, a fost întrebată dacă a discutat cu ministrul Transporturilor despre autostrada care va lega Moldova de Transilvania.

"Punctul meu de vedere a fost următorul: cred că se poate, măcar simbolic, în anul 2018, să se înceapă lucrările pentru autostrada dintre Ardeal și Moldova, mai ales că lupta noastră cu autoritățile române este de a veni cu un plan alternativ. Adică pentru un euro pe care noi îl dăm, ar trebui programați trei pentru că în faza de implementare pot apărea tot felul de probleme", a zis Corina Crețu la interviurile DC News Live.

[citeste si]

"Cred că autostrada Ardeal - Moldova ar trebui să se înceapă pentru că odată începută, toate guvernele vor fi obligate să continue", a mai zis comisarul european.

Răspunsul integral îl găsiți mai jos:

Protestatarii cu pancarte au vrut să le transmită guvernanților că doresc urgentarea demersurilor pentru construcția autostrăzii Iași-Târgu Mureș, după ani întregi de amânări. Peste 4.000 de persoane au cerut și printr-o petiție online că Estul să fie legat de Vestul țării printr-o autostradă.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +8    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.13