Urmărește emisiunea live


Protest anti-PSD. Lia Bugnar: Suntem puțini. Hai să ne obișnuim cu ideea

Lia Bugnar, regizoare și actriță care în repetate rânduri s-a evidențiat prin mesaje dure contra PSD, a dat de înțeles că protestele nu prea își mai au rostul din moment ce oamenii sunt din ce în ce mai puțini în stradă.

Ea a transmis un mesaj în ziua cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

”Pina la urma cred ca ar trebui sa ne resemnam ca situatia reala e cea pe care au exprimat-o voturile. Nu de alta, da' se vede cu ochiu' liber cind e nevoie sa ne ridicam in picioare. Sintem putini. Hai sa ne obisnuim cu ideea. Dealtfel si cu ideea ca si data viitoare tot asa va arata votul. Iluzia asta ca pe-aia-i plateste, ca-i dezinformeaza, ca-i santajeaza, ca-i obliga popa sa voteze, e ca sa ne fie mai usor sa suportam jalnicul adevar ca sintem putini cind e sa conteze.

Da, are dreptate nenea ala, sintem paraleli cu realitatea si vitejia de pe fb nu face nici cit o ceapa degerata. Asa ca lasati femeia sa se exprime si ea cum poate, discursul ei impiedicat nu e pentru aia 5000 de ieri din parc, e pentru restul care stau acasa, deci sint de acord. Asta meritam, de atita am votat, de atita am protestat. Poate tura urmatoare cind o fi de ales cine ne conduce, ne adunam cit de-un prim ministru cu bacu' luat macar c-un sase-asa. Si cu asta, am incheiat-o de tot cu indemnurile naive la atitudine civica (nu c-ar fi vreo pierdere, efect oricum n-aveau). Hai, sa dormim bine”, a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel