PROTEST anti-Oprea. Nicușor Dan, mesaj controversat

Foto: click.ro
Foto: click.ro

În această seară, de la ora 18:00 până la ora 21:00, se anunță un protest în fața Senatului, în București, dar și în alte trei orașe generat de votul din Senat în cazul lui Gabriel Oprea. Senatorii s-au opus urmăririi penale a lui Gabriel Oprea, cerută de DNA în dosarul polițistului Bogdan Gigină. 

Nicușor Dan, președintele USR, a scris pe Facebook că este alături de protest, dar nu va participa. Invită internauții să iasă la protest, dar nu vrea speculații de politizare a protestului. În plus, invită membrii de notorietate din USB să NU participă la protest și le spune celor din USR care participă să iasă în nume propriu, fără însemnele partidului. 

”Sunt alaturi de protestul din aceasta seara impotriva blocarii accesului la justitie in cazul lui Gabriel Oprea. Va invit sa iesiti la protest, in Bucuresti si in celelalte orase. Nu voi participa la protest pentru a nu da nastere la speculatii de politizare a protestului. Invit membrii cu notorietate ai USB sa nu participe la protest, iar pe membrii USR care participa la protest in nume propriu sa nu afiseze insemnele USR”, a scris Nicușor Dan pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel