PROTEST AMBULANȚĂ. Mașinile de salvare trag pe dreapta: mișcare de amploare

Mașinile de salvare trag pe dreapta. 

Conducerea Federaţiei Naţionale Sindicale AMBULANŢA din România anunţă organizarea unui amplu miting pentru sensibilizarea Guvernului României în legătură cu problemele din sistemul medical. Protestul va avea loc în 28 noiembrie, timp de o oră de la 11 la 12, în toate sediile centrale ale serviciilor publice de ambulanţă din România.

Nu va fi afectată capacitatea de intervenţie în asistenţa medicală de urgenţă, se menţionează într-un comunicat de presă.

[citeste si]

Sindicaliştii reclamă scăderea veniturilor lunare a personalului din sistemul sanitar, respectiv din serviciile de ambulanţă începând cu 1 ianuarie 2018 în urma aplicării Regulamentului de sporuri conform proiectului elaborat de Ministerul Sănătăţii în baza prevederilor Legii 153/2017. Conducerea Federaţiei vrea să fie invitată la discuţii pe această temă şi să primească un răspuns favorabil până în 4 octombrie, de la premierul României sau de la ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale. 

Şi alte organizaţii sindicale ale angajaţilor din Sănătate anunţă organizarea unor acţiuni de protest, care ar putea culmina cu declanşarea grevei generale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel