PROTEST al studenților. Toader este vizat

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Mai mulți studenți și absolvenți ai Universității „Alexandru Ioan Cuza" au protestat, miercuri, pe treptele instituției, cerând demisia lui Tudorel Toader din funcția de rector.

Studenții din cadrul Ligii Studenților din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iași au protestat, miercuri, pe treptele instituției, cerând demisia rectorului Tudorel Toader, aceștia considerând să după ce a fost ministru al Justiției în Guvernul PSD-ALDE, Toader aduce prejudicii comunității academice.

„Cerem demisia domnului Tudorel Toader din funcția de rector tocmai pentru că două treimi din mandat el a preferat să le închine politicii și nu comunității academice. Dacă ar fi vrut, într-adevăr, să fie rectorul universității ar fi trebuit să refuze oferta PSD-ALDE de a intra la guvernare alături de ei și de a deveni ministru al Justiției. A preferat să devină ministru al Justiției și în același timp și avocatul politicienilor cu probleme penale. Din momentul în care s-a întors înapoi la Universitate, o țară întreagă a început să se întrebe cum de încă mai este rector și cum de încă nu a fost dat jos. (...) Peste tot în afară noi ne izbim de întrebări din partea colegilor din alte centre universitare, de întrebări din partea profesorilor și a oamenilor simpli, care își pun problema cum de Toader mai este rector. Tocmai de aceea îi cerem demisia", a spus un student, potrivit Mediafax.

Studenții și absolvenții au venit cu bannere pe care au scris „Demisia" sau „Tudorel Toader studenții îți cer demisia".

Protestul s-a încheiat fără incidente, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel