PROTEST. Adele Chirică: Merg la protestele la care nu mergeți voi

Adele Chirică, surpriză uriașă. Legătura cu Nadia Comăneci
Adele Chirică, surpriză uriașă. Legătura cu Nadia Comăneci

Adele Chirică, mama unui copil diagnosticat cu sindromul Dravet şi președinta Asociației pentru Dravet și alte epilepsii rare, spune că participă la protestele la care merg "mamele cu copiii bolnavi în brațe".

"Nu am ieșit la protest pentru că sunt ONG-istă, nu fac politică și indiferent de cine a fost la guvernare, eu mi-am obținut nevoile și drepturile pentru copiii mei, cu pumnul!

Nu a existat niciun ministru care să facă ceva pentru noi pentru că îi pasă. Și nici nu va exista. Așa că indiferent cine va fi în fotoliul călduț din minister, eu sunt gata antrenată să o iau de la capăt dacă e nevoie!

Merg la protestele organizate de mine... alea la care nu mergeți voi. Doar mamele cu copiii bolnavi în brațe.
În rest îmi păstrez forțele pentru luptele ce vor urma.

P.s. Nici măcar nu mă interesează care dă cu piatra acum. Ca întotdeauna îmi asum ce spun!", a scris Adele Chirică pe Facebook.

[citeste si]

Circa 30.000 oameni au ieşit în stradă, sâmbătă seara, în mai multe oraşe din ţară, pentru a protesta împotriva modificării legilor justiţiei în Parlament, precum şi împotriva PSD, la Cluj-Napoca numărul manifestanţilor fiind de aproape 10.000, iar la Timişoara, de circa 5.000. La Sibiu, au ieşit în stradă 4.000 de persoane, la Iaşi, circa 3.000, iar la Braşov, Galaţi şi Baia Mare, câte 1.000.

Manifestaţii de amploare mai mică au avut loc şi în alte oraşe ale ţării: Craiova, Constanţa, Arad, Bistriţa, Târgu Mureş, Reşiţa, Satu Mare, Brăila, Zalău şi Botoşani.

Printre scandările protestarilor s-au numărat 'Hoţii', 'Jos PSD', 'Jos Guvernul', 'PSD, ciuma roşie', 'Uniţi salvăm toată România', 'Vrem Justiţie nu corupţie', 'DNA să vină să vă ia'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel