Protest 5 noiembrie. Medic: Când vi s-au închis spitalele, ați stat ca niște șobolani

Răzvan Constantinescu, medic primar gastroenterologie și medicină internă, șef de lucrări la UMF „Gr. T. Popa" Iași, a transmis un mesaj în contextul protestelor care au avut loc duminică în mai multe orașe din România.

"CĂ TOT SUNT FURIOS... anunț de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunță pe Facebook că merge sau că a fost în Piața Victoriei!

[citeste si]


Când vi s-au închis spitalele, ați stat ca niște șobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă și cu Rareș Bogdan endoscopie, clar?!", a scris medicul pe Facebook.

Circa 10.000 de persoane au protestat în Timișoara, Cluj Napoca, Sibiu, Iași și Brașov față de proiectul de modificare a Legilor Justiției și a altor proiecte legislative, dar și față de politicienii din coaliția de guvernare.

S-au difuzat periodic Imnul Național al României și cântece deja consacrate pentru protestele din Timișoara, s-a scandat România trezește-te, Jos guvernul, Nu cedăm, rezistăm, Nu vrem să fim o nație de hoți, PSD ciuma roșie, Jos corupția, jos minciuna, Jos Tăriceanu, Dragnea și Dorneanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel