PROTEST 25 februarie 2018. Se cere demisia lui Toader

Ministerul Justiției, proiect de lege lansat în dezbatere publică
Ministerul Justiției, proiect de lege lansat în dezbatere publică

În mediul online a fost anunțat un protest pentru data de 25 februarie, în contextul anunțului făcut, joi seară, de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Tudorel Toader a anunţat că va declanşa procedura de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Imediat, a fost anunțat un protest, ce urmează a fi organizat în weekend.

"Astazi (n.r. ieri), ministrul justitiei, Tudorel Toader a decis, fara sa aduca argumente, declansarea procedurii de revovcare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Da, stim, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toaca banii romanilor si vor sa traiasca linistit cu asta. Apropos, in 2016, DNA, doar in dosarele de mare coruptie, a urmarit recuperarea sumei totale de 667 milioane euro. Adica bani furati de la romani de catre corupti.

Tot azi, in zeci de orase au iesit cateva mii de persoane in strada, pentru a-si arata sustinerea fata de justitie, lupta anticpruptie si DNA. NU RENUNTAM, nu acceptam un abuz facut o gasca de infractori .

Duminica ne vedem la ora 18:00 in fata la Guvern pentru a cere demisia ministrului Justitiei", se precizează în mediul online.

[citeste si] 

Până la această oră, peste 4.500 de persoana au anunțat pe Facebook că vor participa la protest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel