EXCLUSIV  PROTEST 20 ianuarie. Ce se întâmplă în stradă - FOTO + UPDATE

Sâmbătă seara, a avut loc un protest în Piaţa Universităţii împotriva modificării Legilor Justiţiei. 

UPDATE 6:  Protestul din Piaţa Constituţiei s-a încheiat, traficul fiind reluat în faţa Palatului Parlamentului.

UPDATE 5: Oamenii au început să se îndrepte spre casele lor. Manifestanţii din Piaţa Constituţiei au început să plece în jurul orei 21.15, după un protest început în Piaţa Universităţii şi continuat cu un marş până în faţa Palatului Parlamentului. 

(w670)

(w670)

UPDATE 4: În aceste momente, este intonat Imnul României. Anterior acestui moment au fost cântate şi melodii patriotice. Piața Constituției este luminată cu telefoane și lanterne.

Mulţi dintre protestatari au lumini laser, iar pe o clădire din piaţă au fost proiectate mesaje anti-PSD şi anticorupţie. În altă ordine de idei, traficul s-a reluat în condiţii normale între Piaţa Romană şi Piaţa Unirii, după ce coloana de manifestanţi a depăşit acest traseu, notează Agerpres. 

UPDATE 3: Numărul persoanelor care protestează sâmbătă seara împotriva modificării legilor justiţiei în Parlament, precum şi împotriva PSD a ajuns la câteva mii în oraşele Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara, şi Iaşi, alte câteva sute participând la manifestaţii în alte localităţi ale ţării.

UPDATE 2: O parte dintre manifestanţi au ajuns, în jurul orei 20.00 în Piaţa Constituţiei. În număr de câteva zeci de mii de persoane, coloana de protestatari se întinde pe tot bulevardul Unirii, dar şi pe bulevardul Ion C. Brătianu.

UPDATE 1: Protestatarii au plecat, în jurul orei, 19.25, în marş. 

(w670)

Protestatarii s-au adunat atât de o parte, cât şi de cealaltă a Pieţei Universităţii, la fântână, dar şi în faţa Teatrului Naţional. Protestatarii strigă 'Justiţie, nu corupţie' şi 'Hoţii'. De asemenea, unii dintre ei fluieră, suflă în vuvuzele şi bat în tobe ori flutură steagul tricolor. Manifestanţii au pancarte cu mesaje, printre care următoarele: 'Toţi pentru justiţie', 'Din dragoste pentru România', '#Rezist', 'Hoţia şi prostia conduc România' şi 'Braşov via Madagascar'. Staţia de metrou şi pasajul de la Universitate sunt aglomerate, iar oamenii strigă 'PSD, ciuma roşie'.

DC News vă prezintă imagini în exclusivitate de la protestul organizat în această seară:

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

[citeste si]

(w670)

(w670)

(w670)

Sursa foto: Mircea F. Cristian / DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel