EXCLUSIV  PROTEST 15 mai în Piața Victoriei. De ce au ieșit unii oameni în stradă

Câteva sute de români au ieșit, vineri, 15 mai, în stradă să dea jos Guvernul Orban din motive greu de înțeles.

Oameni fără măști sau cu măști purtate greșit, ținute șmecherește în bărbie, nerespectând distanțarea socială și nicio altă regulă pentru a se proteja de coronavirus strigă că Guvernul Orban le-a îngrădit drepturile și libertățile. Ei se plâng că PNL nu a gesionat bine situația în criza generată de coronavirus. De bine, de rău, și datorită măsurilor luate, avem circa 200 de cazuri de coronavirus pe zi. Numărul ar fi putut fi mult mai mare. Am fi putut fi în situația Italiei, dar nu s-a întâmplat acest lucru tocmai datorită măsurilor autorităților.

Jurnalistul Val Vâlcu a spus că dacă cineva consideră că o hârtie spânzurată de urechi îngrădește cuiva drepturile... nu prea mai e nimic de zis.

A fost anti-comunism, acum este egoism. Cei care se luptau pentru civism în Piața Victoriei, care se luptau să fii cetățean respectat, acum ies să ceară drepturi... și să-i îmbolnăvească pe mamaia și tataia. O fac din egoism pentru că ei se consideră indestructibili, imuni la coronavirus și nu le pasă de cei mai slabi care au murit, cei cu cormobidități - tineri și în vârstă, a spus ziaristul.

Aceasta este dovada că oamenii care ieșeau în stradă ieșeau, de fapt, din egoism, nu din civism. De-a lungul timpului, alți oameni, pe planetă, au purtat măști tocmai pentru a preveni o epidemie.

În România... oamenii înțeleg că marea libertate este să nu porți o cârpă pe față sau să nu se li se ia temperatura atunci când vor intra într-un spațiu închis. Este egoism să gândești așa! Din comoditate, nu vrei să porți măști și o condamni la moarte pe bunica sau pe vărul tău de 30 de ani cu comorbidități.

Pentru protestatari contează că se simt ei bine acum, nu cum este bine pentru societate. Strigă că vor o țară ca afară, dar nu ca în ASIA, deși avem telefoane și mașini produse de chinezi. Ei poartă mască, dar iată că nouă ne îngrădește libertatea o foaie de hârtie spânzurată de urechi..., a zis Val Vâlcu.

Concluzie: adevăratul motiv pentru care oamenii au ieșit în stradă este egoismul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel