Protest 10 august. Jandarmeria: Avem mandat. Nu vom tolera și nu vom accepta

Protest 10 august. Jandarmeria Română lansează un avertisment clar către agitatorii din Piața Victoriei, în contextul mitingului diasporei. 

Protest 10 august. ”Am văzut și am citit amenințări cu moartea- despre vărsare de sânge- la adresa jandarmilor ce ar urma să asigure buna desfășurare. Am mandatul instituțional că autoritățile nu vor tolera astfel de atitudini și nu vor sta impasibili în fața unor astfel de manifestări în afara cadrului legal! Nu vom accepta acțiuni de nesubordonare civică. Au fost lansate mesaje și amenințări cu privire la ocuparea instituțiilor statului român. Toți cei care au lansat și vor lansa astfel de mesaje de instigare vor răspunde și vor avea consecințele prevăzute de lege. Jandarmeria Română nu se confruntă cu cetățenii. Rolul nostru este de a asigura siguranța celor care participă.” este mesajul Jandarmeriei. 

A continuat: ”Jandarmeria Română e echidistantă politic, suntem în sprijinul cetățeanului”. 

Jurnalistul Mălin Bot s-a numărat printre cei care au susținut că trebuie să ocupe Guvernul. Vezi și: Mircea Badea - Mălin Bot, mesaj dur: Merităm să ne ia dr*cu'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel