Protest 10 august. Dide anunţă cine răspunde de organizarea manifestației

Mihai Ciobanu / 09 aug 2018 / 16:43 Salveaza PDF Comentarii
Protestatari
Descriere foto: Protestatari

Cristian Mihai Dide a arătat cine poate fi tras la răspundere în cazul în care vor fi incidente la mitingul din data de 10 august.

Cristian Mihai Dide a declarat, în cadrul unei emisiuni la B1TV, că, deşi în spaţiul public se vehiculează informaţia că protestul de vineri, 10 august, nu are niciun organizator, este, totuşi, cineva care va răspunde dacă se va întâmpla ceva. 

Tânărul a declarat că persoana care va răspunde de protestul de vineri este "Dan Baban Neacşu, cel care a notificat Primăria Capitalei cu privire la organizarea, în data de 10 august, începând cu ora 19.00, în Piaţa Victoriei, a unei adunări publice".

Dide a declarat că "în momentul de faţă, există o declaraţie făcută de Baban Neacşu. [...] În instanţă, domnul Baban Neacşu va răspunde în faţa legii dacă se întâmplă ceva în Piaţa Victoriei, pentru că a făcut o notificare către Primăria Municipiului Bucureşti, aşa cum spune legea în care sunt specificate obligaţiile organizatorului, iar în lege se spune că organizatorul are obligaţia de a informa, apoi urmează alte chestiuni tehnice."


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24