Protest 10 august - Bogdan Pîrlog. Bolcaș: O înscenare. Cui i-a profitat

Bianca Ştefan / 17 aug 2018 / 23:23 Salveaza PDF Comentarii
Protest
Descriere foto: Protest

Avocatul Lucian Bolcaș susține că asistăm la o înscenare în privința faptului că gazele lacrimogene folosite la protestul din 10 august ar conține substanțe în neregulă. Totodată, Bolcaș nu înțelege cum a fost transferat Bogdan Pîrlog cu câteva săptămâni înaintea mitingului la Parchetul Militar.

''Problemele care se derulează acum demonstrează că ne aflăm în fața unei înscenări, căreia îi cad pradă și oameni cu pregătire necesară. În problema gazelor, lucrurile sunt simple. Sunt gaze acceptate în asemenea situații în perimetrul Uniunii Europene? Categoric, da. Furnizorul care este partenerul nostru strategic a dat gazele la o concentrație normală? Da. Cum s-au folosit? Cu sau peste concentrație. Totul apare ca o înscenare care este argumentată cu argumente parajuridice. 

În ceea ce îl privește pe domnul procuror Pîrlog, iarăși o problemă. Ce caută omul ăsta în Procuratura Militară? Cum este transferat la Procuratura Militară cu câteva săptămâni înaintea acestor evenimente? Ca să se prezinte acolo și să creeze o diversiune de rezervă, care poate să fie folosită prin demolarea prezenței sale.

Spun că este vorba de o înscenare, dar nu pot să spun, la ora actuală, cu mâna pe conștiință, cui i-a profitat și cine a orchestrat-o?'', a spus Lucian Bolcaș la România TV.

Vezi și: Protest. Procurorul Pîrlog, dat afară din misiunea EUPOL


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22