Protest 10 august 2019. Lia Bugnar: Haideți azi să-i panicăm

Regizoarea Lia Bugnar cheamă oamenii la protest sâmbătă, 10 august 2019.

”Inca nu stim ce-a fost la revolutie, pentru mineriade n-a platit nimeni, Colectiv e o poveste trista in care n-au existat vinovati, bataile si gazele de pe 10 august s-au dus in ma-sa, fata din Caracal a tulburat un pic apele, dar deja nu prea mai are nimeni nimic de intrebat sau de raspuns despre asta. Pare ca am renuntat la orice speranta ca am putea trai intr-o tara in care legea nu e facuta de hoti si in care viata oricaruia dintre noi are insemnatate.

E cald, e vacanta, e niste tenis pe la televizor (cred), dar haideti azi in piata sa-i panicam macar un pic pe infractorii care ne conduc. Daca n-o vom face va fi semnul clar pentru ei ca plapuma se poate intinde mult mai mult, vom fi o tara acoperita de infinita plapuma a bataii de joc”, a fost mesajul Liei Bugnar.

Un nou protest are loc pe 10 august 2019, în Piața Victoriei, organizatorul manifestației anunțând că așteaptă aproape un sfert de milion de oameni să participe. Jandarmii au făcut apel la protestatari să manifesteze pașnic. Traficul din zona Guvernului va fi restricționat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel