PROTEST 10 AUGUST 2019. Jandarmerie, controversă cu tunurile de apă

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a făcut un anunț privind tunurile de apă.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a spus că nu există tunuri de apă în Piața Victoriei, așa cum s-a vehiculat pe Facebook.

”În mediul online a fost vehiculată informația conform căreia există tunuri de apă în Piața Victoriei. Nu sunt tunuri cu apă în Piața Victoriei, acestea sunt la sediul unităților, sunt în locuri în care stau în mod frecvent. Tunurile de apă nu sunt în misiune. În cazul în care vor fi folosite, vă vom anunța din timp, dar nimeni nu-și dorește utilizarea lor. Acum sunt în cazărmi, în unități militare, acolo unde le este locul în mod normal. Sunt în locurile în care se găsesc în mod regulat, subliniez acest lucru”, a zis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache.

Un nou protest are loc sâmbătă, 10 august 2019, în Piața Victoriei, organizatorul manifestației anunțând că așteaptă aproape un sfert de milion de oameni să participe. Jandarmii au făcut apel la protestatari să manifesteze pașnic. Traficul din zona Guvernului este restricționat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel