PROTEST 10 august 2019. Enache de la Jandarmerie: Ce se va întâmpla dacă protestarii nu pleacă acasă la 22:15

protest
protest

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a făcut un anunț important pentru protestatarii din Piața Victoriei.

Întrebat dacă jandarmii vor interveni în cazul în care după ora 22:15 oamenii vor rămâne în Piața Victoriei, Georgian Enache a zis: ”După ora 22:15, expiră termenul stabilit de organizator. După acest termen rămânem în continuare aici pentru a ne asigura că fiecare persoană va ajunge acasă în siguranță.”

"Dispozitivul va fi menținut. La ora 22:15 vom discuta cu organizatorul și sunt convins că lucrurile sunt ținute sub control. Este întuneric, e noapte, oamenii să rămână atenți la ce se întâmplă, să ne sesizeze orice persoană suspectă", a mai afirmat Georgian Enache.

Anterior, Georgian Enache a precizat că protestul trebuie să se încheie la ora 22:15, aşa cum a fost programat, și a spus că le va pune în vedere acest lucru organizatorilor. Jandarmii vor rămâne în zonă până se eliberează Piaţa Victoriei.

Aproximativ 15.000 de persoane se află, sâmbătă seară, în faţa sediului Guvernului din Piaţa Victoriei. Numărul celor prezenţi a crescut în ultimele ore, astfel că a fost blocată circulaţia rutieră în faţa Palatului Victoria.

Gardurile de protecţie instalate de jandarmi au fost mutate din nou spre sediul Guvernului şi a mai rămas un rând de garduri şi cordonul de jandarmi în faţa Palatului Victoria. Totodată, au fost suplimentate efectivele de jandarmi în acea zonă.

Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a precizat anterior că nu au fost înregistrate incidente grave până în prezent. Au fost două cazuri de persoane depistate la filtrele de la intrarea în piaţă cu arme albe, iar o a treia persoană cu obiecte pirotehnice. De asemenea, o a patra persoană care a avut o dispută verbală cu forţele de ordine a fost identificată şi amendată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel