Protecția Copilului se implică în cazul Irinei Cristescu şi a lui Hector Bitar

Protecţia Copilului se constituie parte în procesul dintre Irina Cristescu şi mexicanul Hector Bitar, nepotul lui Carlos Slim, cel mai bogat om din lume, asta după ce Parlamentul a cerut instituţiilor să intervină de urgenţă, potrivit rtv.net.

Decizia judecătorilor de la Tribunalul București în urma căreia fetița de doi ani a Irinei Cristescu și a lui Hector Bitar de la Pena a fost încredințat tatălui va fi verificată de Inspecția Judiciară. Fetița de doi ani a Irinei Cristescu și a lui Hector Bitar de la Pena a fost încredințat tatălui, aflat în Mexic. Decizia magistraților a șocat pe toată lumea, în condițiile în care fetița Alessia Miroslava Bitar are dublă cetățenie, română și americani, nicidecum mexicană.

Potrivit informațiilor din dosarul de divorț al părinților, tatăl fetiței ar fi consumator de droguri, acesta devenind agresiv, motive pentru care soția sa, Irina Cristescu a decis să vină în România.

Asociația de Implementare a Democrație a solicitat CSM să verifice de urgență, prin intermediul Inspecției Judiciare, procedurile folosite de către intanța de judecată în acest caz și luarea unor măsuri urgente care să fie în interesul minorei.

Românca Irina Cristescu a pierdut custodia fetiței pe care o pare cu milionarul mexican Hector Bitar de la Penna, nepotul miliardarului Carlos Slim. Magistrații români consideră că micuța va avea un viitor mai bun alături de tatăl ei, departe de România. Decizia nu este definitivă, dar este executorie.

Decizia este un surprinzătoare, mai ales că Hector Bitar de la Pena nici măcar nu a avut un avocat angajat care să-l reprezinte. Acestuia i-a fost acordat un apărător din oficiu, care spune că nu a luat niciodată legătura cu Hector Bitar de la Penna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel