Protagonista serialului Sacrificiul, Oana Cârmaciu, s-a aventurat în vacanţã Spania

Oana Cârmaciu
Oana Cârmaciu

Începând de astãzi, distribuţia serialului „Sacrificiul" a revenit pe platourile de filmare.

Dupã o binemeritatã vacanţã în care fiecare a profitat de zilele libere şi şi-a încãrcat bateriile pentru o nouã perioadã de foc, aceştia continuă filmările pentru noul serial produs de Ruxandra Ion, care va fi difuzat începând din această toamnă la Antena 1.

Protagonista serialului „Sacrificiul", Oana Cârmaciu, a ales ca destinaţie de vacanţã Spania şi a decis sã îmbine relaxarea cu adrenalina pentru a se descãrca dupã o perioadã intensã de filmãri. „Nu îmi place sã stau foarte mult într-un loc, nici mãcar în vacanţã, aşa cã mi-am împãrţit perioada în douã: am alocat şase zile regiunii Costa Brava, iar ultimele cinci zile le-am petrecut în Barcelona. Ca sã mã deplasez mai uşor, am închiriat o maşinã şi am reuşit astfel sã vãd în fiecare zi un oraş ori un loc nou. Am făcut scuba diving, însă cea mai mare aventură am trăit-o în Tossa de mar, un orăşel cetate cu fortificaţii care avea un golf superb! Acolo am îndrăznit să urc timp de o oră un perete de stânci, desculţă, în costum de baie. Am ajuns la o înălţime de 12 metri de mare cu o privelişte frumoasă. A fost o experienţă palpitantă, având în vedere că nu eram foarte bine echipată. Zilele petrecute în Barcelona le-am dedicat plimbărilor, iar acum sunt pregătită să revin pe platourile de filmare cu bateriile încărcate!", a declarat Oana Cârmaciu.

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama" cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel