Tensiuni la un cămin din Iași. Litera Z, semnul lui Putin, a apărut la fereastra unui student

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

A fost stupoare azi la un cămin studențesc din Iași după ce un student a fost acuzat că susține războiul lui Putin. Situația a luat o întorsătură după ce a fost descoperită confuzia.

Unul dintre însemnele cunoscute ale armatei lui Putin a fost expus la Iași, stârnind nemulțumiri și controverse în rândul refugiaților ucraineni din țara noastră.

Un steag pe care a fost desenat litera Z, semnul dictatorului Vladimir Putin, a fost afișat pe unul din căminele din campusul Tudor Vladimirescu.

Dupa ce politistii au ajuns la usa studentului s-a deslusit si ”misterul”. Era un banal prospop cu un cal în grajd dar, care, pus la uscat pe jumătate, a generat o situație comică.

Polițiștii au fost alertați de alt student

Oamenii legii au fost alertați cu privire la însemnul afișat pe balconul unui student, după ce uncoleg de al lui a reacționat la vederea „prosopului putinist”. În zonă sunt cazați mai mulți refugiați ucraineni, ceea ce l-a determinat pe celalalt student să transmită informația autorităților.

„Știu că în T20 sunt cazați refugiați. Îmi e greu să cred că e doar o coincidență nefastă. Posibil un student teribilist. Oricum, neplăcut pentru refugiații care văd asta”, a explicat administratorul campusului pentru ziaruldeiasi.ro.

Studentul a împăturit prosopul în două părți egale și l-a pus la uscat fără să observe că modelul acestuia formează litera Z. Modelul prosopului arăta capul unui cal în prima jumătare și poarta grajdului pe cea de a doua.

Însemnul care a stârnit reacții era de fapt poarta grajdului. În felul acesta, banalul prosop al studentului s-a transformat într-un mijloc de propagandă, fără ca acesta să fi intenționat acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel