Propunere pentru șefia Gărzii Naționale de Mediu

La propunerea ministrului Mediului, Costel Alexe, gălățeanca Mărioara Gătej ar urma să fie numită în funcția de comisar general al Gărzii Naționale de Mediu de către prim-ministrul Ludovic Orban.

”Este o chestiune de ore!”

Potrivit publicației ”Viața Liberă”, Mărioara Gătej, actualmente simplu comisar în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Galați, ar urma sa fie numită in funcția de comisar general al Gărzii Naționale de Mediu. Asta în contextul în care ministrul Mediului, Costel Alexe, a avansat deja această propunere prim-ministrului Orban. ”Este doar o chestiune de ore”, precizează sursa citată, până în momentul în care numirea se va concretiza și va deveni oficială.

Mărioara Gătej a fost șefa CJPC Galați vreme de 12 ani, a deținut și interimatul funcției, timp de 2 ani, în prezent ocupând un post de simplu subordonat.

Vacantarea postului, anunțată pe Facebook

Inca din data de 9 ianuarie a.c., ministrul Mediului anunța, pe pagina sa de Facebook, ca ”a purtat discuții cu Gabriela Dorojan” care, la acea dată, încă mai era comisarul general al Gărzii Naționale de Mediu, convenind, ”de comun acord”, ca aceasta să demisioneze. Ulterior, prin publicarea in Monitorul Oficial, eliberarea din funcție, la cerere, a Gabrielei Dorojan, a devenit realitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel