Propaganda Kremlinului: Marea Britanie va fi înecată într-un tsunami provocat de rachete radioactive

Foto: Geralt
Foto: Geralt

Dmitri Kiselyov a avertizat că racheta rusă Satan-2 va lovi mai întâi Regatul Unit și va fi urmată de racheta Poseidon subacvatică, care va trimite valuri de tsunami de 500 de metri peste Marea Britanie, potrivit publicației Mirror.

Un propagandist apropiat de Vladimir Putin spune că Marea Britanie va fi „scufundată în mare”, în timp ce a dezvăluit că Rusia ar putea trimite valuri radioactive de 500 de metri care să inunde națiunea.

Dmitri Kiselyov, supranumit propagandistul șef al tiranului, a declarat pentru televiziunea de stat rusă că Moscova va lovi mai întâi cu racheta sa hipersonică cunoscută sub numele de Satan-2.

Și precum în scenele unui ciudat film științifico-fantastic, închiriat pe DVD, el a adăugat că explozia va fi urmată de un atac cu „drona robot subacvatică”, cunoscută sub numele de Poseidon.

El consideră că arma ar trimite un tsunami uriaș în Marea Britanie continentală, ceea ce ar lăsa în urmă un „deșert radioactiv”.

Amenințarea a venit după ce mass-media rusă susținea că Boris Johnson a amenințat Kremlinul cu o lovitură nucleară.

„Ce se va întâmpla după cuvintele lui Boris Johnson despre o lovitură de represalii asupra Rusiei?”, a întrebat Kiselyov.

„De ce amenință ei întinsa Rusia cu arme nucleare, în timp ce ei sunt doar o mică insulă? Insula este atât de mică încât o rachetă Sarmat este suficientă pentru a o îneca o dată pentru totdeauna.

„Racheta rusă Sarmat [alias Satan-2], cea mai puternică lume... este capabilă să... distrugă o zonă de dimensiunea Texasului sau Angliei.”

„O singură lansare, Boris, și nu mai există Anglia. Odată pentru totdeauna. De ce provoci la jocuri?”

Kiselyov a adăugat: „O altă opțiune de a arunca Marea Britanie în adâncurile mării este cu drona robotică subacvatică rusească Poseidon.

„Se apropie de țintă la o adâncime de un kilometru, cu o viteză de 200 de kilometri pe oră. Nu există nicio modalitate de a opri această dronă subacvatică.

„Are o focoasă cu o capacitate de până la 100 de megatone.”

„Explozia acestei torpile termonucleare aproape de țărmurile Marii Britanii va ridica un val uriaș, un tsunami, înalt până la 500 de metri.”

„Acest val uriaș este și un purtător de doze extrem de mari de radiații.”

„Marea Britanie s-ar transforma cel mai probabil într-un deșert radioactiv, permanent inutilizabil.”

Downing Street a respins săptămâna trecută informațiile despre un atac iminent asupra Rusiei drept „un alt exemplu de dezinformare comercializat de Kremlin”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel