Promovabilitate de circa 73% la examenul de titularizare în Satu Mare

Peste 73% din candidaţii din judeţul Satu Mare la examenul de titularizare au obţinut note de promovare, urmând etapa de repartiţie, a anunţat, marţi, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ).

"Din cei 309 candidaţi care au susţinut proba scrisă, 308 au fost notaţi. O lucrare a fost anulată în centrul de evaluare. Situaţia pe tranşe de note, la nivelul judeţului Satu Mare, se prezintă astfel: 82 candidaţi cu note mai mici decât 5; 121 candidaţi cu note mai mari decât 5 şi mai mici decât 7; 105 candidaţi cu note mai mari decât 7. Procentul de promovabilitate, la nivel judeţului Satu Mare, este de 73,38%", precizează sursa citată.

Candidaţii nemulţumiţi de note pot depune contestaţii la IŞJ marţi, până la ora 21,00, şi miercuri, în intervalul orar 8,00 - 15,00.

"Candidaţii care au obţinut nota minim 7 atât la proba scrisă cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă se pot titulariza în condiţiile în care vor fi repartizaţi pe posturi publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, iar candidaţii care au obţinut nota minim 5 atât la proba scrisă cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă pot fi repartizaţi pentru suplinire în anul şcolar 2019-2020", a mai precizat IŞJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel