Adevărul de Seară dispare de la 1 iunie

De la 1 iunie, Adevărul de seară nu va mai apărea, în acest sens, şefii redacțiilor locale fiind deja informați de decizia conducerii grupului Adevărul Holding. Potrivit informațiilor din paginademedia.ro, tot de la 1 iunie, Adevărul va renunța și la ediția de duminică.

Sabin Orcan, redactor șef, spune că Adevărul de Seară va continua să existe, dar “sub o altă formă“, “într-o altă formulă“.

“Adevărul de Seară, ca publicație de sine stătătoare nu se va închide de la 1 iunie 2011. Formula nouă, felul în care va apărea va fi comunicată în scurt timp în mod oficial”, afirmă Orcan.

Redacţiile  care se ocupau de Adevărul de seară vor lucra pentru Adevărul, care va avea câteva ediții regionale, iar informaţiile   locale vor fi inserate într-un caiet al fiecărei ediții regionale Adevărul (aproximativ 10 ediții regionale).

După ultimele informaţii, se precizează că redacţiile nu vor fi restructurate.

Adevărul de seară este al doilea proiect gratuit la care se renunță în ultimii doi ani, după ce în februarie 2009, Ringier a decis să închidă gratuitul Compact, care apărea în București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel