Proiectele președintelui. Nistorescu: Ca jurnalist, am această obligație

Cornel Nistorescu a vorbit vineri seara despre rolul presei în societatea de azi și despre așteptările pe care le are după alegerile prezidențiale de luna trecută.

Jurnalistul Cornel Nistorescu a explicat, în emisiunea ”Realitatea Românească”, de la Realitatea Plus, cum vede el realegerea lui Klaus Iohannis și care este rolul presei:

”Acum este o mare înșelătorie. Nu discutăm decât despre ce n-au făcut ăialalți. Noi am făcut alegeri pentru a avea un președinte care să ne propună ceva! S-a format o nouă majoritate pentru a avea un proiect, pentru a face ceva, nu să asistăm la niște deconturi, unele dintre ele închipuite, discutabile. E un obicei să pierdem vremea luni de zile, mai pierdem vreo 6 luni cu anticipatele, că așa-i place lui Klaus Iohannis să aibă Guvernul lui complet, cu majoritate solidă. Nu am aflat ce poate să facă. Nu se aleg președinții pe bazele lui 'poate că are ceva', 'poate că vrea ceva' ”, a remarcat Cornel Nistorescu, precizând și ce obligații are un jurnalist în România. 

”Știi ce este presa? Jurnaliștii sunt niște câini de pază. Eu sunt obligat să semnalez acestei majorități jurnalistice entuziaste și pupătoare de pulpană abaterile președintelui, abuzurile președintelui, limitările sale, inactivitatea lui și lipsa lui de poziție față de chestiuni mari”, a completat el, în emisiunea de vineri seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel