Proiecte importante în Sectorul 1, blocate de consilierii PNL și USR

Majoritatea  formată din consilierii locali ai Partidului Național Liberal și ai Uniunii Salvați România au blocat mai multe hotărâri utile locuitorilor Sectorului 1, acestea fiind respinse.

Printre  inițiativelele care nu au avut acceptul consilierilor PNL și USR se numătă:

1. Nu au fost acceptate alocările bugetare pentru finanțarea activităților și a hranei pentru cele cinci grădinițe deschise pe timp de vară;

2. A fost respins programul pilot pentru începerea reabilitării termice a caselor;

3. S-a respins proiectul prin care primăria putea organiza excursii și tabere pentru copiii din Sectorul 1;

4. S-a blocat construirea unui corp nou de cladire pentru Școala nr. 12 Herăstrău, prin respingerea transferului unui teren între Administrația Piețelor și cea a Școlilor din Sectorul 1;

5. Nu s-a acceptat înființarea unei comisii care să analizeze posibilitatea înființării unei entități unice a Clubului de Fotbal Rapid București.

"Astăzi (vineri n.r.), în Consiliul Local, politicianismul a fost mai presus de interesul cetățenilor. Consilierii PNL și cei ai USR au înlocuit argumentele logice cu pretexte și au blocat proiecte importante pentru oameni. Atrag atenția că la primărie trebuie să se facă mai multă administrație și mult mai puțină politică, iar sabotarea inițiativelor bune pentru oameni nu aduce lauda șefilor de partid. De aceea, sunt hotărât să sancționez public orice derapaj al consilierilor care pun interesul de partid înaintea obligației de a lucra și de a vota pentru binele comunității", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel