EXCLUSIV  Proiect în Bucureşti. Daniel Băluţă: Oamenii au mare nevoie

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre un important proiect la care se lucrează. 

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, a vorbit, în cadrul interviului acordat DC News, despre un proiect unic în Bucureşti, şi anume cel de  construire a unui spital de urgenţe stomatologice.

"Unul dintre cele mai importante proiecte pe care le dezvoltăm în Sectorul 4 este Clinica de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila', o unitate care se va adresa cu precădere cetăţenilor Sectorului 4, dar nu numai. Vorbim de o clinică în care se vor dezvolta medici deosebiţi despre care sunt convis că vom spune că rămân în ţară, le vom crea condiţii bune de lucru.

Tocmai pentru că vorbim despre un corp medical profesionist pe care vrem să-l formăm în România şi care să rămână aici ne-a preocupat în mod deosebit acest lucru. Vom avea inclusiv amfiteatru pentru Facultatea de Medicină Dentară. (...) Oamenii au mare nevoie de acest tip de servicii. De asemenea, dorim să dezvoltăm şi latura educaţională pentru că, din nefericire, vorbim de servicii foarte scumpe pentru marea majoritate a populaţiei", a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

Licitaţia este ridicată în SICAP, în cursul acestui an cele două proceduri pentru construcţia clădirii spitalului şi pentru amfitreatru vor fi realizate. Durata de execuţie este de 18 luni, mai urmează partea de dotare care mai durează circa 6 luni. Deci, din acest moment, va dura circa 2 ani şi jumătate - 3 ani până când aceste două edificii vor fi complet echipate şi funcţionale".

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către primarul Daniel Băluţă: 

 

Vezi şi: Vrem o țară ca afară, dar NU ca Rusia!

ZODIA cu oportunităţi grozave. Ce trebuie neapărat să facă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel