EXCLUSIV  Proiect gratuit pentru câinii şi pisicile din Bucureşti. Marinescu: Ar trebui ADOPTAT în toată țara!

Senatorul Marius Marinescu propune un proiect-pilot care ar trebui demarat în toată România.

Marius Marinescu a făcut precizări despre reluarea programului de sterilizare gratuită a animalelor de companie, de pe raza Sectorului 1.

'Am solicitat reluarea programului de sterilizare gratuită a animlalelor de companie pentru stăpânii care doresc acest lucru. De asemenea, pentru a crește rata de adopție a animalelor abandonate în adăposturi, am discutat și solicitat conducerii Adăpostului Odăi să angajeze un dresor pentru cei aproximativ 700 de câini de acolo! Să fie dresați pentru însoțire, pentru pază și în alte scopuri utilitare înainte de a fi adoptați de către cetățeni. Va fi un succes acest proiect! A mai fost implementat și a funcționat! Mi-au promis că vor face toate demersurile în acest sens!'

'Este un proiect pilot, care ar trebui adoptat în toată țara cu scopul de a scădea abandonul animalelor de companie prin sterilizare, precum și de încurajare adopțiilor în urma dresajului efectuat în adăposturi! ' a menționat Marius Marinescu, pentru DC News.

VEZI ȘI SCRISOARE pentru Iohannis: INACCEPTABIL! CEREM sistarea de îndatā a „execuţiei”

Iată mesajul Poliției Locale Sector 1 cu privire la programul de sterilizare gratuită a animalelor de companie:

'Poliția Locală Sector1

Dragi cetățeni!

Începând de astăzi reluăm programul de sterilizare gratuită a animalelor de companie, de pe raza Sectorului 1, ocazie cu care vom redeschide centrul din str. Pajurei nr. 13 !

Astfel, cetățenii din Sectorul 1, care dețin animale de companie (câini sau pisici) și doresc să le sterilizeze, se pot programa telefonic, la numărul 021 490 40 07 sau 021.668.36.47 , de luni până joi, între orele 08:00-16:00 și vineri, între orele 08:00-14:00.

Programul de funcționare al centrului de sterilizare este în zilele de MARȚI între orele 09:00-17:00 și JOI între orele 09:00 – 18:00, iar în zilele de LUNI, MIERCURI, VINERI între orele 09:00 – 17:00, în funcție de programări.

Pentru proprietarii de animale, persoane vârstnice sau nedeplasabile, Serviciul Poliţia Animalelor asigură transportul gratuit al animalelor.

#1pentrutoți' scrie Poliția Locala Sector 1, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel