EXCLUSIV  Proiect de anvergură OPRIT în starea de urgenţă. Dan Tudorache: Oamenii ne-au cerut!

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a vorbit despre un proiect de anvergură care a fost blocat, în Bucureşti, în timpul stării de urgenţă. 

Într-un interviu acordat DC News, primarul Dan Tudorache a vorbit despre situaţia proiectului de reabilitare termică a blocurilor din Sectorul 1, explicând faptul că, pe durata stării de urgenţă, lucrările au fost sistate la solicitarea asociaţiilor de proprietari. 

"La reabilitarea termică, o mare parte din şantiere au fost oprite, deoarece au fost solicitări în acest sens din partea asociaţiilor de proprietari care au spus ‚e stare de urgenţă, opriţi-le’. Nu ştiu de ce se temeau, dar fiind o solicitare din partea lor, am oprit. Acum le-am dat drumul. Mai avem undeva la 80-85 de blocuri de reabilitat. Le vom face până în toamnă şi vom spune că vom termina toate blocurile care se puteau reabilita. Noi putem reabilita termic toate blocurile care nu necesită consolidare; la cele care au nevoie de consolidare întâi se face consolidarea, după care se face reabilitarea termică", a explicat Dan Tudorache.

VIDEO: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel