Programul “Sărbători de iarnă, împreună, în București”, la linie de start. Primăria Capitalei caută parteneri pentru iluminatul festiv

Programul  Sărbători de iarnă, împreună, în București, la linie de start. Primăria Capitalei caută parteneri pentru iluminatul festiv.JPG
Programul Sărbători de iarnă, împreună, în București, la linie de start. Primăria Capitalei caută parteneri pentru iluminatul festiv.JPG

Primăria Capitalei dă startul înscrierilor în programul “Sărbători de iarnă, împreună, în București” - iluminat ornamental festiv 2022/2023.

Astfel, instituțiile publice și/sau private interesate sunt invitate să depună propuneri de proiecte, iar în baza acestui parteneriat să contribuie la crearea unei atmosfere specifice sărbătorilor de iarnă.

Prin această inițiativă se dorește implementarea unor soluții integrate, care să vină în completarea celor aproximativ 2.900 de decorațiuni LED asigurate de către Primăria Municipiului București.

Primăria Municipiului București acordă o atenție deosebită consumului de energie generat de acest proiect, avându-se în vedere exclusiv soluții cu tehnologie LED și cu un consum eficient.

În acest fel, este estimat că energia electrică utilizată de iluminatul festiv pe întreg teritoriul Municipiului București reprezintă o creștere cu maxim 1%, față de nevoia din luna decembrie, pentru asigurarea iluminatului stradal - un serviciu de utilitate publică cu rol hotărâtor în asigurarea siguranței cetățenilor și a traficului.

În vederea selecției de Proiecte, cei interesați să devină partenerii în acest demers, se pot înscrie până la data de 31 octombrie 2022.

Detalii tehnice:  Formularul de înscriere precum și documentele solicitate vor fi completate, semnate și transmise conform Regulamentului, la Registratura P.M.B din: B-dul Regina Elisabeta nr. 47, sector 5, București sau la adresa de e-mail: [email protected].

Notă: Eventualele solicitări de clarificare se pot formula la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 021.305.55.00 interior: 2085 sau 1124. Răspunsurile la eventualele solicitări de clarificare vor fi transmise în termen de o zi lucrătoare de la data primirii acestora.

După finalizarea etapei de înscriere, propunerile transmise de parteneri vor fi analizate de o comisie numită prin Decizia Primarului General.

Comisia va fi alcătuită din  5 membri: un membru desemnat de la nivelui Cabinetului Primarului General al Capitalei; un membru din cadrul Direcției Cultură, Învățământ, Turism; un membru al Direcției Urbanism și Amenajarea Teritoriului; un membru al Direcției Servicii Publice - Serviciul Iluminat Public și un reprezentant al C.M.I.P.B. (Un reprezentant din partea Serviciului Iluminat Public va asigura secretariatul tehnic al procedurii de selecție.)

Formularul - tip de înscriere, Regulamentul și Anexele pot fi accesate și descărcate de pe link-urile de mai jos:

• Documentație privind apel deschis în vederea identificării de parteneri pentru suplimentarea iluminatului ornamental și festiv - Regulament

• Anexa 1 – Propunere zone amplasare elemente decor 2022/2023

• Anexa 2 – Formular de înscriere (descarcă fișierul în format editabil)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel