Programul de învățământ militar preuniversitar, adaptat la măsurile anti COVID-19

Programul de învățământ militar preuniversitar, adaptat la măsurile anti COVID-19  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Programul de învățământ militar preuniversitar, adaptat la măsurile anti COVID-19 / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

În conformitate cu măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 adoptate la nivel național, programul de învățământ al elevilor din sistemul de învățământ militar preuniversitar va fi adaptat, în vederea reducerii deplasărilor.

Ca urmare a unor noi măsuri de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2, programul din sistemul de învățământ militar preuniversitar va fi adaptat noilor cerințe.

Astfel, elevii (mai puțin cei din anii terminali) din învățământul preuniversitar beneficiază de vacanță de primăvară în perioada 2 aprilie – 4 mai, urmând să își reia cursurile în perioada 5 mai – 25 iunie.

Elevii claselor a XII-a beneficiază de vacanța de primăvară în perioada 2 - 11 aprilie, după care își reiau cursurile, în format on-line de la domiciliu, în perioada 12 - 29 aprilie, urmând a beneficia de vacanța de Paște în perioada 30 aprilie – 9 mai. Aceștia își vor relua cursurile, în format față-în-față, în perioada 10 mai – 4 iunie.

Direcția medicală a MApN monitorizează evoluția situației epidemiologice în unitățile de învățământ preuniversitar din Ministerul Apărării Naționale și coordonează activitățile de testare de tip RT PCR a elevilor la întoarcerea acestora din vacanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel