Programul "Bani de liceu". Zeci de mii de elevi vor primi burse

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a anunţat marţi că 44.701 elevi vor beneficia în acest an şcolar de Programul naţional de protecţie socială "Bani de liceu".

"Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice derulează şi în anul şcolar 2016-2017 programul naţional "Bani de liceu". Prin centralizarea listelor finale transmise de către inspectoratele şcolare judeţene/inspectoratul şcolar al municipiului Bucureşti a rezultat un număr total de 44.701 solicitanţi eligibili cu un venit brut lunar pe membru de familie mai mic sau egal cu 150 lei. În anul şcolar 2016-2017, în funcţie de bugetul alocat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice pentru programul naţional de protecţie socială "Bani de liceu", s-a stabilit că numărul beneficiarilor este de 44.701, egal cu numărul solicitanţilor eligibili", potrivit unei note publicate pe site-ul ministerului.

Cei mai mulţi solicitanţi (4.370) sunt din judeţul Suceava, urmaţi de cei din judeţul Iaşi (3.580) iar cei mai puţini (195) sunt din Bucureşti şi Covasna (202). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel