Programări la pașapoarte, scoase la vânzare. Prefectura București, mesaj urgent

Foto Pexels
Foto Pexels

Prefectura București a transmis că nu pot fi folosite programările altor persoane pentru pașapoarte.

Precizarea vine în contextul în care au apărut informații potrivit cărora programările ar fi scoase la vânzare.

Astfel, în ceea ce privește vânzarea programărilor către alte persoane, Prefectura București menționează că nu a primit asemenea reclamații, dar, dacă vor exista suspiciuni cu privire la aceste aspecte, va sesiza organele abilitate.

„Mai mult, informăm cetățenii că nu este posibil să folosească programarea altcuiva și să nu dea curs unor astfel de oportunități, având în vedere că programările se fac sub nume propriu, ele fiind netransmisibile, aplicându-se doar persoanelor care au solicitat eliberarea pașapoartelor”, a transmis Prefectura.

De altfel, prefectul Capitalei a dispus mărirea programului de lucru al ghișeelor până la ora 20.00, de luni până vineri, și lucrul cu publicul în zilele de repaus săptămânal (sâmbăta și duminica) în intervalul 8.00 - 16.00, suplimentarea personalului prezent la lucru, astfel încât toate ghișeele să poată prelua cereri și preluarea tuturor solicitărilor de eliberare pașapoarte pentru care nu exista programare prealabilă.

Citește și / Ați râs de cozile de la benzinărie și pașapoarte, dar și spaniolii exagerează maxim. De teama războiului, a crescut major cererea pentru alt lucru

Ați râs de românii care au mers la benzinărie sau la pașapoarte, dar și spaniolii sunt la fel de panicați de situația incertă prin care trecem.

În România avem goana după benzină și pașapoarte, iar în Spania... după buncăre. 

„Întotdeauna a existat cerere pentru buncăre, dar acum a crescut semnificativ. Oamenii sună în fiecare zi. În ultimele săptămâni, cererile au crescut considerabil”, spun producătorii buncărelor.

Construirea unui adăpost pentru a-și proteja familia de un ipotetic atac militar sau de o catastrofă naturală a devenit recent o obsesie pentru mulți spanioli. Invadarea Ucrainei de către Rusia a adus teama că războiul se va extinde și în alte zone ale continentului european.

„70% dintre clienții noștri își doresc un buncăr de teamă că războiul va ajunge în Spania”, spun producătorii de buncăre. Există chiar și antreprenori care au decis să deschidă o afacere de construcție de buncăre după ce au văzut extinderea din acest domeniu, scrie 20min.es. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel