PROGRAM TV PAȘTE 2018. Ce vedem la TV de Sfintele PAȘTI

taxa radio-tv
taxa radio-tv

PROGRAM TV PAȘTE 2018. Ce vedem la TV de Sfintele PAȘTI. Pentru că mulți români petrec Sfintele Paști 2018 acasă, vă invităm să aflați ce puteți vedea la televizor. În rândurile mai jos, găsiți programul de Paște 2018 pentru mai multe posturi de televiziune.

PROGRAM TV PAȘTE 2018. Ce vedem la TV de Sfintele PAȘTI. Antena 1

De Paște, Antena 1 a pregătit ediții speciale și programe pentru toate gusturile și toate categoriile de public. Sub sloganul „Priveşte spectacolul, primeşte sărbătoarea!”, Antena 1 le aduce telespectatorilor patru zile cu programe speciale. 

Vineri, de la ora 20:00, Antena 1 va difuza „Iisus din Nazareth”, producţie realizată de Franco Zeffirelli, ce prezintă viaţa, moartea şi învierea lui Iisus din Nazaret, aşa cum sunt ele prezentate de Noul Testament. 

În seara de Înviere, la ”The Four – Cei 4, de la ora 20.00, la Antena 1, lupta devine și mai grea, când în ring intră noi challengeri, unii veniți cu un scop bine definit, la care visează de multă vreme. Este și cazul Alexandrei Crișan, care intră în luptă la ”The Four – Cei 4” după patru ani de așteptare cu un singur gând: ”Vreau să o provoc pe Nicoleta Nucă azi, de patru ani aștept duelul acesta!”, a spus Alexandra, care a întâlnit-o ultima dată pe Nicoleta pe scena ”X Factor”.

După „The Four – Cei 4”, de la 22:30, Antena 1 va transmite ultima parte a seriei "Iisus din Nazareth”, iar de la ora 23.45 Octavia Geamãnu şi Cosmin Stan vor reveni în direct, transmiţând imagini live de la Slujba de Înviere de la Mãnãstirea Horezu.

 

În prima zi de Paște, de la ora 20:00, la Antena 1 comedia atinge cote alarmante cu cea de-a șaptea ediție a emisiunii iUmor

A doua zi de Paşte, de la ora 08:00, cea mai energică echipă de matinali, "Neatza cu Rãzvan şi Dani” organizează o scenetă surpriză pentru cei ce le vor fi alături din fața micilor ecrane. Astfel, platoul emisiunii va lua forma unei scene de teatru, ce va găzdui o poveste amuzantă. 

Distracţia continuã de la ora 11:00, când Prietenii de la 11 vor întâmpina telespectatorii cu o ediţie de sărbătoare, cu multe surprize, o adevărată petrecere cu invitați pe măsură. Diana Munteanu și Florin Ristei le vor avea alături pe Irina Loghin și Maria Dragomiroiu, care vor cânta unele dintre cele mai frumoase și mai îndrăgite melodii populare românești. Larisa Barbu, fiica lui Nea Mărin, va aduce ritmurile tradiționale în platoul emisiunii, pentru că vine împreună cu elevii școlii de dans pe care o conduce și aceștia vor transforma platoul într-un adevărat ring de dansuri populare, astfel că nimeni va putea sta pe margine. Tot printre invitații se numără și Amna, Ornela Pasăre, Sylvia și Dianna Rotaru. Pe lângă muzică, dansuri și voie bună, ”Prietenii de la 11” vor pune accent și pe tradițiile acestor minunate și luminate zile de sărbătoare.

[citeste si]

Începând cu ora 14:00, la ”Totul pentru dragoste”, Mirela Vaida va avea alături oameni dragi precum Margareta Pâslaru și Matilda Pascal Cojocărița, împreună cu familia, dar și Ionuț Iftimoaie cu soția sa, Maria, care își vor spune propriile povești de viață. 

De la 17:00, Simona Gherghe le-a pregătit telespectatorilor o ediție specială a emisiunii „Acces Direct”, cu distracție, muzică, momente pline de haz și vedete alese pe sprânceană. Alex Velea vine de Paști cu noutățile din viața lui, dar și cu hit-urile sale din top-urile muzicale, iar Andrei Ștefănescu îl prezintă în premieră pe fiul său, Ayan. În vârstă de numai un an, micuțul se va afla pentru prima oară într-un platou de televiziune.

Daniela Gyorfi și George Tal trec prin mari emoții, pentru că în această ediție de sărbătoare a emisiunii “Acces Direct”, fiica lor, Maria, va da din casă multe lucruri trăsnite din viața lor de familie. 

Premierã „Chefi la cuţite”

Tot în a doua zi de Paști, cea mai iubită emisiune culinară, „Chefi la cuţite” revine pe Antena 1 din 9 aprilie, de la ora 20:00, cu cel de-al cincelea sezon, un sezon ,,de poveste”, ce va dezvălui experienţele, dar şi motivaţiile fiecărui concurent. În spatele farfuriilor misterioase de pe banda misterelor se vor afla personaje speciale, ce speră ca ,,Chefi la cuţite” să se transforme într-un capitol important din viaţa lor. Arena culinară a celui de-al cincilea sezon va expune cele mai frumoase poveşti ale oamenilor ce au trecut pragul bucătăriei ,,Chefi la cuţite”. Gustul, plating-ul şi combinaţiile preparatelor vor dezvălui amănunte importante despre concurenţi, iar fiecare farfurie va fi ca un jurnal deschis prin care chefii îşi pot cunoaşte viitorii ucenici.

PROGRAM TV PAȘTE 2018. Ce vedem la TV de Sfintele PAȘTI. TVR 1

TVR1 vă invită, ca în fiecare an, "La masa de Paşti", o emisiune în care tradiţiile şi folclorul românesc îi reunesc pe cei dragi în zi de sărbătoare. Așadar, duminică, 8 aprilie, de la 14:30, Iuliana Tudor, alături de invitaţii ei, vă aşteaptă să petreceţi aproape trei ore de cântec, joc şi voie bună.

Sofia Vicoveanca, Mariana Ionescu Căpitănescu, Cornelia şi Lupu Rednic, Niculina Stoican, dar şi Alexandra Chira - câştigătoarea trofeului 'Vedeta Populară' - sunt doar câţiva dintre îndrăgiţii interpreţi care vin "La masa de Paşti", de la TVR 1.

PROGRAM TV PAȘTE 2018. Ce vedem la TV de Sfintele PAȘTI. PRO TV

Sâmbătă, 7 aprilie, la PRO TV puteți vedea de la 20:00 - Exodus: Zei şi regi; de la ora 23:45 - Slujba de Înviere, transmisă, în direct, de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus.

Duminică, 8 aprilie, puteți urmări de la ora 13:30 – Andra, Concert Aievea; de la ora 22:00 – Noe cu Russell Crowe („A beautiful mind").

Luni, 9 aprilie, de la ora 10:15, puteți vedea Odrasla lui tata; de la ora 12:00 - Vorbește lumea; de la ora 16:00 – La Măruță; de la ora 22:45 - Mă însoară mama.

PROGRAM TV PAȘTE 2018. Ce vedem la TV de Sfintele PAȘTI. Kanal D

Kanal D Sâmbătă, 7 aprilie, în Ajunul Paştelui, de la ora 17:15, Mihai Ghiţă, realizatorul emisiunii "Asta-i România!" vă invită să urmăriţi o ediţie emoţionantă în care ne întoarcem la familie, tradiţii şi obiceiuri româneşti păstrate de zeci de ani.

În perioada 4-7 aprilie, de miercuri până sâmbătă, de la ora 23.15, mini-seria de succes, "Anno Domini Biblia Continuă", o frescă a societăţii şi o prezentare a modului în care liderii religioşi ai acelor vremuri au schimbat lumea, aduce în casele telespectatorilor o poveste dramatică ce urmăreşte impactul pe care l-a avut moartea lui Iisus Hristos asupra Fecioarei Maria şi a discipolilor Mântuitorului.

Duminică, 8 aprilie, la Gala "Bravo, ai stil! All Stars", difuzată începând cu ora 23.15, atmosfera de sărbătoare îşi va face loc atât printre concurentele show-ului, cât şi printre juraţi. În spiritul sărbătorilor Pascale, fetele din competiţie îşi vor prezenţa ţinutele vestimentare, în ton cu tematica propusă de juraţi, "Tradiţie şi cultură românească".

Luni, 9 aprilie, de la ora 15:00, emisiunea "Teo Show" îşi invită telespectatorii să petreacă alături de invitaţii de seama din această ediţie. Mirela şi Elvis Năsturică, Aurora şi Săndel Mihai, împreună cu Dianna Rotaru şi Ştefan Stan intră în competiţie.

PROGRAM TV PAȘTE 2018. Ce vedem la TV de Sfintele PAȘTI. TVR 2

Sărbătorile Pascale vin la TVR 2 cu programe variate, documentare, ediții speciale ale emisiunilor consacrate, spectacole de circ, dar și cu cele mai frumoase filme de aventură și comedii. Din grilă nu vor lipsi artiștii îndrăgiți, iar „Gala Umorului" ne provoacă în Duminica Paștelui să urmărim „Acțiunea M.O.V", în care „Mielul", „Ouăle" și „Vinul" devin eroii unor momente antologice realizate de maeştrii ai comediei româneşti. Surprizele nu se opresc aici, iar iubitorii producțiilor coreene primesc în dar de la Iepuraș, în premieră şi exclusivitate, serialul „Iubire imposibila" („THE PRINCESS MAN" – Coreea de Sud, 2011), o tulburătoare poveste de dragoste, ce va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17.40.

SÂMBĂTĂ, 7 APRILIE, de la ora 10.10, în ediţia specială „Mic dejun cu un campion", Daniela Zeca Buzura are un invitat special: Preotul Gheorghe Holbea, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti şi preot co-slujitor la Biserica Precupeţii Noi. Programele speciale continuă în Sâmbăta Mare de la ora 11.10 cu un documentar cutremurător: "Materik - Poziţia incomodă din care ne rugăm" (România, 2016). Realizatorul Manuela Morar îl prezintă publicului pe Vasile Kovaliov, ultimul supravieţuitor cu origini basarabene al Gulagului sovietic din Orientul Îndepărtat Rus. De la ora 13.35, în emisiunea "Cap compas" descoperim "Aripi şi îngeri", un reportaj despre mănăstiri, moschei, cetăţi antice şi situri arheologice care fac parte din patrimoniul cipriot.

În seara de Înviere, TVR 2 a programat două filme de acţiune în care binele învinge răul. De la ora 20.10 vom urmări "Voinţă de fier" (IRON WILL-SUA, 1994) Cu: Mackenzie Astin, Kevin Spacey şi David Ogden, iar de la ora 22.10 vom pătrunde în "Misterul din adâncuri" (BENEATH THE BLUE-SUA 2010) alături de Paul Wesley, Caitlin Wachs şi Michael Ironside.

Sărbătoarea Învierii este întâmpinată cu bucurie, dar și cu ediții speciale ale unor emisiuni consacrate. DUMINICĂ, 8 APRILIE, de la ora 9.00 emisiunea „Ferma" ne invită la pregătirile pentru Sărbătorile Pascale într-o gospodărie transilvăneană din judeţul Alba. De la ora 10.00, Eugen Roibu, Victor Ţăruş şi Ştefan Stoica, gazdele emisiunii „Pescar hoinar", le vor arăta pasionaților de pescuit nu doar cum se prinde peștele, ci și cum se pregăteşte. Primăvara în Deltă este de neuitat spun, de la ora 10.30, realizatorii emisiunii „Natură şi aventură", iar de la ora 11.30 la „Sănătate cu de toate" vom petrece Paștele la Runcu, judeţul Gorj, în casa cântărețului de muzică populară Constantin Lătăreţu.

Ediția specială „Gala Umorului" ia startul de la ora 12.10. Sub titlul „Acțiunea M.O.V", „ Mielul", „Ouăle" și „Vinul" devin eroii momentelor antologice realizate de-a lungul anilor de maeştrii ai comediei româneşti. Din arhiva de aur a TVR, gazdele emisiunii, Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba, au pregătit momente umoristice cu Dem Radulescu, Amza Pellea, Stela Popescu, Ștefan Bănică, Alexandru Arșinel, Horațiu Mălăele, Florin Piersic și Angela Similea. Diana Cavallioti și Dragoș Huluba vor aştepta telespectatorii TVR 2 şi luni, 9 aprilie, în a doua zi de Paşte, de la ora 15.10 la „Gala Umorului".

De la ora 15.00, Marina Voica, Benone Sinulescu, Ionuţ Ungureanu, Traian Ilea şi Valeria Codorean, Cristina Isac, Theodor Andrei și Adrian Sârbu sunt invitații emisiunii „Duelul pianelor", în ediția specială de Paște. Gazdele, Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi îi vor provoca la jocuri muzicale și le-au pregătit marilor artiști multe surprize.

De la ora 18.00 suntem invitați la circ. Prima parte a Festivalului Internaţional de Circ de la Monte Carlo, ediţia 39, va prezenta artişti din toate colţurile planetei care își vor arăta măestria la cel mai important eveniment de gen.

În ziua de Paște, la TVR 2 avem filme de comedie. De la ora 13.45 îl reîntâlnim pe eroul snoavelor populare românești, în cea de-a doua parte a filmului „Păcală" (1974), iar de la ora 20.10 telespectatorii pornesc într-o aventură alături de „ASTERIX ŞI OBELIX: ÎN SLUJBA MAJESTĂŢII SALE" (ASTERIX & OBELIX: AU SERVICE DE SA MAJESTE – Franţa, Spania, 2012). De la ora 22.10 vom râde pe saturate la încurcături cu gangsteri, în „FEMEIA VISURILOR MELE" (THE MARRYING MAN–SUA, 1991), cu Kim Basinger, Alec Baldwin, Armand Assante și Elisabeth Shue în rolurile principale.

LUNI, 9 APRILIE, de la ora 10.00 suntem invitați la cea de-a doua parte a Festivalului Internaţional de Circ de la Monte Carlo, iar cei mai mici telespectatori sunt așteptați, de la ora 11.10, la „Aventurile lui Huck Finn" (THE ADVENTURES OF HUCK FINN - SUA, 1993), un film cu Elijah Wood, Courtney B. Vance și Robbie Coltrane.

Nuami Dinescu, Florina Constantinescu și Ioana Voicu, gazdele emisiunii „Se zice că..." s-au pregătit, de la ora 13.40, cu o ediție specială și vă invită la un regal de muzica lăutărească, dar şi să urmărim cum prepară masa de Paşte Chef Aida Parascan.

În cea de-a doua zi de Paște, femeile și bărbații de 10 se alătură Marinei Almășan și lui Claudiu Bleonț, de la ora 16.40. Gazdele emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10" au pregătit o ediție specială, "Românii de care ne este dor" și vor readuce pe micul ecran personalități odinioară celebre. Printre invitați se numără membrii formației MONDIAL, actrița Daniela Anencov - partenera celebrei păpuși "Hapciu", parlamentarul Ștefan Cazimir, campioana olimpică Daniela Silivaș, actrița Anda Onesa, îndrăgiții crainici ai Televiziunii Române, Cristiana Bota și Cornelius Roșiianu, atleta Maricica Puică, rapsodul popular Ion Lăceanu, solistul Cornel Constantiniu, foștii membrii ai trupei de copii din emisiunea KikiRikiMiki, actorul și cântărețul Cristian Popescu.

O nouă drama istorică sud-coreeană, „Iubire imposibila" („THE PRINCESS MAN" – Coreea de Sud, 2011), debutează în premieră din 9 aprilie. De luni până vineri, de la ora 17.40, fanii genului sunt invitați să urmărească o imposibilă poveste de dragoste din perioada dinastiei Joseon. 

De la ora 20.10 telespectatorii TVR 2 pot alege un film de aventură. În regia lui Joe Johnston, „Hidalgo şi Oceanul de foc" (HIDALGO – SUA, 2004) este inspirat dintr-o caz real și urmărește cea mai lunga cursă de cai, organizată în anul 1890.

Ziua de luni, 9 aprilie se încheie cu un spectacol muzical de înaltă clasă. De la ora 0.10 este programat „Belcanto-The Luciano Pavarotti Heritage", un eveniment muzical care a avut loc în București, la Sala Palatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel