PROGRAM TV Crăciun 2018. Ce vedem la televizor

tv
tv

PROGRAM TV Crăciun 2018. Posturile TV v-au pregătit ediții speciale de Crăciun 2018. Vorbim despre emisiuni și filme pe care nu le puteți rata.

PROGRAM TV Crăciun 2018. România TV vă întâmpină cu muzică de suflet în seara de Ajun, dar și în prima zi de Crăciun 2018. Sunteți invitați să vă delectați cu muzica lui Fuego, Benone Sinulescu, dar și alți artiști apreciați. Ce vă așteaptă la România TV vedeți în clipul de mai jos:

PROGRAM TV de CRĂCIUN - Antena 3

În ajunul Crăciunului, Antena 3 vă aduce o surpriză de proporții. La ora 20:00, maestrul Mircea Diaconu vine să-și aniverseze ziua de naștere cu telespectatorii Antena 3 într-un interviu de suflet cu Alessandra Stoicescu.

PROGRAM TV de Crăciun - Antena Stars

În Ajunul Crăciunului, Mihai Morar, gazda emisiunii "Răi da' buni", are alături de el, într-un cadru de poveste, artiști cunoscuți precum Alina și Mircea Eremia, Amy, Alina Sorescu, Andreea Bălan și coruri de copii ce vor interpreta angelic colinde și-l vor primi pe Moș Crăciun cu daruri alese pentru fiecare.

Seara de Ajun va continua cu o vizită la familia talentată a lui Marcel Pavel, dar și la cea a Andreei Bălan, care își va deschide ușa casei, în premieră la tv, într-o ediție specială "Agenția VIP", cu Cristian Brancu și Majda Aboulumosha. Cele două familii vor vorbi despre cele mai frumoase amintiri, dar și despre cum petrec sărbătorile în prezent.

Crăciunul este cu totul special la Antena Stars! Mihai Morar va fi, în fiecare seară începând de la ora 20.45, gazda unor petreceri de pomină. În prima seară de Crăciun, acesta va avea alături oameni talentați din muzica populară românească precum Cristina Turcu Preda, Irina Loghin, Steliana Sima, Emilia Dorobanțu, Minodora și mulți alții. În cea de-a doua seară, se dă startul distracției în aer liber cu muzică lăutărească și berbecuț la proțap, alături de Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Carmen Șerban, Adriana Antoni și nu numai, urmând ca pe 27 decembrie artiștii momentului să dea petrecere în club, unde Liviu Teodorescu, Adda, Vescan, Lino, Nicole Cherry, Lora, Carmen Minune vor interpreta hiturile anului 2018.

Voia bună se întinde târziu în noapte, astfel că pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, începând cu ora 22.45, Cristi Brancu și Majda Aboulumosha sunt agenții speciali ai lui Moș Crăciun și invită vedetele, în sufrageria "Agenția VIP", la un party în pijamale. Pe 26 decembrie, de la aceeași oră, Cristi Brancu merge în vizită la Andreea Bănică, urmând ca pe 27 decembrie să primească el înșuși, alături de Majda Aboulumosha vizita unor mari doamne ale muzicii românești: Corina Chiriac și Gabi Luncă.

PROGRAM TV de Crăciun - Antena 1

Chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, Vlăduț se va asigura că echipa "Neatza" va fi înconjurată de cele mai delicioase rețete, special pregătite pentru cei ai casei, dar și pentru musafiri deopotrivă, iar platoul va fi gazda unei scenete ce reface celebrul film "Singur acasă". Pe 26 decembrie, cei mai iubiți matinali vor reuși să ducă sărbătoarea și în afara platoului, cu o demonstrație culinară chiar în fața studioului de filmări. Ca de obicei, gașca va fi pusă pe șotii, iar Anda Adam, Elena Gheorghe, Liviu Teodorescu, What's Up, Matteo, Andreea Bănică, trupa Mandinga sunt doar o parte dintre vedetele care se vor alătura distracției, atmosferei de Crăciun și vor petrece alături de echipa de la "Neatza cu Răzvan și Dani."

Și "Prietenii de la 11" se alătură edițiilor magice și continuă spectacolul cu momente în spiritul sărbătorilor de iarnă, pe Antena 1. În Ajun, Irina Loghin și Maria Cârneci vin să îi colinde pe Diana Munteanu și Florin Ristei, iar Claudia Pavel şi fiul sãu Noah vor desface cadourile de Crăciun. Şi alţi părinți celebri și copii frumoși vor trece pragul platoului, iar o parte dintre vedete vor veni cu amintiri despre cele mai frumoase sărbători petrecute în familie, în copilărie.

În ziua de Crăciun, "Prietenii de la 11" îmbracă straie de sărbătoare, aduse de designerul Adrian Oianu, cel care reinterpretează cel mai frumos ia românească. Catinca Roman, Ela Crăciun, Silvia Chifiriuc şi Petrus, Mihai Constantinescu şi soţia lui Simona, Nelu Ploieșteanu, Nicole și Gheorghe Turda, dar și Carmen Brumă, Dana Sota, Adina Postelnicu, vor fi o parte dintre cei care vin în platoul prietenilor în cele trei zile speciale. Nu va lipsi nici bradul împodobit chiar de gazde, în spiritul colindelor cântate de Florin Ristei, în cele trei ediții speciale, difuzate pe Antena 1 de pe 24, pe 26 decembrie, de la 11:00.

De Crăciun, distracţie cât cuprinde

Distracţie cât cuprinde, de Crăciun şi la „Acces Direct"! Pe 25 decembrie, de la ora 17.00, emisiunea prezentată de Simona Gherghe și Alex Velea le-a pregătit telespectatorilor, în exclusivitate, cele mai tari reprize de umor cu Vasile Muraru şi Valentina Fătu, căci celebrii actori de comedie vor veni cu noi momente care vor stârni hohote de râs şi vor aduce veselia în casele românilor, în zi de mare sărbătoare. Muzica şi voia bună vor fi asigurate de îndrăgiții interpreți Mioara Velicu, Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu şi Carmen Şerban. În aceeași ediție, Alex Velea, colegul de prezentare al frumoasei Simona Gherghe, va avea parte de o supriză de proporţii: Antonia vine în premieră în emisiunea soţului său, pentru "Testul Iubirii".

Crăciunul vine la "Chefi la cuțite" cu preparate delicioase și rețete ce nu pot lipsi de pe masa de sărbătoare. Pe 24 și 25 decembrie, de la 20:00, pe Antena 1, invitați speciali vor trece pragul celui mai cunoscut show culinar pentru a juriza preparatele trupelor de bucătari aleși de chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în cel de-al șaselea sezon.

Horia Brenciu, la "Chefi la cuțite"

Astfel, echipa "Te cunosc de undeva" va fi prezentă la masa jurizării în seara magică a Ajunului și va căuta cele mai spectaculoase "transformări" de gust și plating în farfuriile concurenților. Seara de Crăciun va începe pe note muzicale la "Chefi la cuțite", căci Horia Brenciu și trupa sa vor anima spiritele din platou și vor marca o sesiune de degustări plină de energie.

Tot luni, 25 decembrie, de la ora 23.00, Antena 1 va difuza în exclusivitate concertul extraordinar de Crăciun al lui Ștefan Bănicã. Cântece de Crãciun, hituri marca Ştefan Bãnicã, invitaţi-surprizã, decoruri de poveste, toate vor crea o atmosferã de neuitat.

A doua zi de Crãciun, de la ora 20.00, Antena 1 difuzeazã comedia romanticã „Pur şi simplu dragoste" ( „Love Actually"), în vreme ce de la ora 22.00, telespectatorii se vor putea bucura de o poveste fãrã vârstã – „Cronicile din Narnia".

PROGRAM TV de Crăciun - PRO TV

De la ora 20:30, PRO TV difuzează Las Fierbinți. Aventurile lui Firicel și Celentano vor fi urmate de filmul John Carter, de la ora 22:30. Marți, 25 decembrie, la ora 20:30, Pro TV vine cu filmul Captain America: Civil War. La 23:30 va fi difuzată comedia de Crăciun Super party la birou. Pe 26 decembrie, de la ora 20:30, este difuzat filmul Focus, iar de la 22:45 puteți vedea un filmul Urmărit în noapte.

PROGRAM TV de Crăciun - TVR 1

Se caută Moş Crăciun talentat!, de la ora 19.00, pe 24 decembrie, la TVR 1. Alina Sorescu ne prezintă trei scenete inspirate din concursurile de talente: „Moşul are talent", „Vocea Moşului" şi „ELF Factor", iar corul „Picii lu' Soreasca" ne vor cânta cu veselie cântece de Crăciun.

Iar la ora 20.30 fix, avem Întâlnire cu Moş Crăciun. Emisiunea este un reality show ai cărui protagonişti sunt copiii. Camerele surprind inocenţa copilăriei şi magia sărbătorilor. Cei mici ajung în căsuţa Moşului să îşi primească râvnitul cadou, dar întâmpină probleme pentru că Moşul este puţin altfel decât îl ştiu ei: ba e bâlbâit, ba uituc, ba surd... Partea a doua a programului - pe 25 decembrie, tot la 20.30.

În Seara de Ajun, de la 21.10, la TVR 1 vedem şi comedia romantică Un soţ de Crăciun, cu actorii Vivica A. Fox şi Dominique Swain. Brooke şi Roger, graficieni la o companie pe cale să fie preluată de o alta, mai mare, se ajută reciproc acceptând să se căsătorească "de formă". Încet-încet, pe măsură ce se cunosc mai bine, cei doi soţi îşi dau seama că între ei există o scânteie care nu poate fi negată.

În Ziua de Crăciun se revarsă ZurliMagie peste toţi copiii. La TVR 1, pe 25 decembrie, de la ora 19.00, cu mic, cu mare, putem vedea „Zâmbetul din cutie", spectacolul-eveniment susţinut de Gaşca Zurli la Sala Palatului, la începutul lunii decembrie. În atmosfera magică a Crăciunului, alături de Gaşca Zurli, vom învăţa să creăm momente speciale în asteptarea lui Moş Crăciun. Spectacolul îi învaţă pe cei mici lecţia generozităţii, iar oamenilor mari le reaminteşte că cel mai frumos cadou este să fii alături de cei dragi, cu sufletul plin de speranţă, bucurie şi iubire.

PROGRAM TV de Crăciun - KANAL D

Luni, 24 decembrie, în seara de Ajun, începând cu ora 21.30, Kanal D va difuza prima parte din capodopera „Sfânta Familie/ The Holy Family”, un film italian excepţional cu valenţe de documentar. În rolurile principale joacă Ana Caterina Morariu, Alessando Gassman, Massimiliano Varrese, Brando Pacitto şi Franco Nero. Marţi, 25 decembrie, în seara de Crăciun, de la ora 20.00, Teo Trandafir dă startul unei ediţii speciale şi pline de emoţie „Vrei să fii milionar?", în care cei mai ageri la minte copii vin sa îşi testeze cunoştinţele de cultură generală.

De la ora 22.00, telespectatorii vor putea urmări a doua parte din filmul italian-documentar „Sfânta Familie/ The Holy Family". Miercuri, 26 decembrie, cei care îndragesc filmele de groază îi vor putea urmări pe Simon Rex şi Ashley Tisdale în cea mai recentă parodie neagră „Comedie de Groază 5/ Scary Movie 5", începând cu ora 23.00.

Joi, 27 decembrie, Margareta Pâslaru, Dem Rădulescu şi Lulu Mihăescu aduc joi, începand cu ora 15.00, în casele telespectatorilor, magica lume a unei fetiţe drăgălaşe şi zvăpăiate, în celebra ecranizare românească „Veronica". Cei mari şi cei mici deopotriva vor urmări aventurile Veronicăi în minunata lume a basmelor. De la ora 23.00, Norman Reedus, Claire Holt şi Matthew McNulty duc o luptă cu o forţă malefică în thriller-ul „Mesagerii 2: Sperietoarea de ciori" („Messengers 2: The Scarecrow").

VEZI ȘI: HOROSCOP 2019 Voropchievici. Zodia care va da lovitura în 2019

Horoscop RUNE 24 - 30 DECEMBRIE 2018. Voropchievici: BOMBA pentru o zodie


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel