Program social nou prin care familiile nevoiașe primesc ajutor

Fundațiile Buckner şi Red Page Ministries lansează un program de ajutorare a familiilor nevoiaşe din județul Mureş.
 
Fundaţia Buckner, în parteneriat şi cu susţinerea Red Page Ministries din Statele Unite ale Americii, a lansat, în apropierea sărbătorilor pascale, Programul ARC, prin care îşi propune să identifice şi să ofere ajutor unor familii nevoiaşe din judeţul Mureş. 

Potrivit preşedintelui Fundaţiei Buckner, Dacian Moldovan, au fost identificate 20 de familii de pe raza municipiului Târnăveni, pentru care se vor întocmi dosare de servicii sociale, iar în cursul acestei luni fiecare dintre aceste familii va beneficia de primul pachet care va cuprinde alimente de bază. 

[citeste si]

Potrivit reprezentanţilor Fundaţiei Buckner citați de Agerpres, programul va asigura acestor familii câte un pachet de alimente de bază lunar. Obiectivul este ca, pe lângă sprijinul oferit, să se construiască relaţii cu aceste familii în cadrul vizitelor la domiciliul acestora, pentru a înţelege mai bine problematica cu care se confruntă. În acest fel, iniţiatorii consideră că pot oferi consiliere, astfel încât familiile respective să îşi poată îmbunătăţi nivelul de trai. 

Obiectivul final al programului ARC este cuprinderea a 80 de familii de pe raza judeţului Mureş care să beneficieze de vizite, consiliere şi ajutor în fiecare lună. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel